search
'Logan'-actrice in nieuwe grote 'Star Wars'-serie
Series / Nieuws

'Logan'-actrice in nieuwe grote 'Star Wars'-serie

Een geweldige aanwinst voor wat een van de betere Star Wars-projecten van de komende jaren belooft te worden.

De nieuwe Star Wars-serie The Acolyte van Lucasfilm heeft naar verluidt opnieuw een castlid gevonden in de gedaante van Dafne Keen (Logan). Lees hieronder meer over de veelbelovende serie.

The Acolyte is een van meerdere Star Wars-series waar momenteel aan wordt gewerkt. Maar het is ook een van de meest bijzondere. Voor het eerst is er namelijk geen enkele link naar de Skywalker-saga.

Een jonge cast
We wisten al dat Leslye Headland (Russian Doll) de bedenker is van de serie en dat deze zich enkele honderden jaren vóór de prequels afspeelt. Hoofdrolspeler is Amandla Stenberg, die we kennen van The Hunger Games.

En nu komt daar dus Dafne Keen bij. Keen maakte zwaar indruk als X-23 in Logan en speelde daarna ook de hoofdrol in fantasy-serie His Dark Materials. En nu is er dus opnieuw een rol in een grote franchise voor de getalenteerde actrice.

De opnames van The Acolyte zijn momenteel volop in gang. Een releasedatum moet nog aangekondigd worden.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen