search
'Breaking Bad'-ster Aaron Paul past officieel zijn naam aan
Series / Nieuws

'Breaking Bad'-ster Aaron Paul past officieel zijn naam aan

Aaron Paul heeft een naamsverandering ondergaan die eigenlijk helemaal niet zo verrassend is.

Breaking Bad en Westworld-ster Aaron Paul heeft officieel zijn naam veranderd. Zijn naamsverandering is echter iets minder spectaculair dan je zou denken.

Aaron Paul heeft zijn naam namelijk veranderd in… Aaron Paul. Dat klinkt misschien verwarrend, maar wanneer je bedenkt dat de naam van de acteur eerst ''Aaron Paul Sturtevant'' was is dit toch wel een aanzienlijke verandering.

Verandering voor het hele gezin
De acteur heeft niet alleen zijn eigen naam aangepast, maar heeft deze verandering ook doorgevoerd in de rest van zijn familie. Zo neemt zijn hele gezin de achternaam Paul aan.

De kinderen van Aaron Paul en zijn vrouw Lauren Parsekian hadden al Paul als achternaam, maar het koppel wilde graag de naam van hun pasgeboren zoon ''Casper Emerson Paul'' veranderen naar ''Ryden Caspian Paul''. Volgens het koppel kostte dit alles veel papierwerk.

Reden onbekend
Waarom Aaron Paul heeft besloten zijn naam te veranderen, heeft hij niet bekend gemaakt. De hele wereld kende hem al onder deze naam, dus wat de druppel is geweest om de verandering officieel te maken blijft een raadsel.

Breaking Bad is te zien op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen