Eerste beelden uit 'The Walking Dead: Dead City'

Eerste beelden uit 'The Walking Dead: Dead City'

Aankomende veelbelovende 'The Walking Dead' spin-off laat de eerste beelden zien.

Fleur van Laar, 6 november 2022 13:39

The Walking Dead heeft trouwe kijkers een aantal spin-offs beloofd. Nu lijken deze eindelijk een beetje vorm te krijgen. AMC deelt een kijkje achter de schermen.
AMC heeft de eerste beelden van The Walking Dead: Dead City onthuld in een nieuwe "in-productie" teaser die werd uitgezonden tijdens de laatste afleveringen van The Walking Dead, die wordt afgesloten met de seriefinale van 20 november. Bekijk de teaser hieronder:AMC kondigde de spin-off van Maggie en Negan in maart aan als Isle of the Dead, sindsdien omgedoopt tot Dead City. Cohan en Morgan zijn de uitvoerende producenten, samen met seriemaker Jorné en Scott M. Gimple, chief content officer van AMC's Walking Dead Universe.

Waar gaat de spin-off over?
De serie zal het verhaal vertellen van de welbekende personages Maggie en Negan die naar een post-apocalyptisch Manhattan reizen, lang geleden afgesneden van het vasteland. De afgebrokkelde stad New York is gevuld met gevaar, dood en terreur.

Dead City gaat over "de meest onwaarschijnlijke combinatie van twee mensen die je samen zou willen zien," zei Cohan over Maggie en Negan op New York Comic Con. Maar dat zou juist voor een heel interessant verhaal kunnen zorgen.

The Walking Dead: Dead City gaat in april 2023 in première, gevolgd door de spin-off van Daryl Dixon met Norman Reedus in de hoofdrol en de serie Rick & Michonne met Andrew Lincoln en Danai Gurira in de hoofdrollen.
Bron: Comicbook

Lees meer over: The Walking Dead, Dead City, Disney, Lauren Cohan

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws