Veel aandacht voor het redden van hitserie 'Westworld'

Zou 'Westworld' met behulp van fans nog te redden zijn?

Daan Kusen, 6 november 2022 14:20

Sinds het nieuws van het gecancelde Westworld zich bij de fans als een donderslag bij heldere hemel aankondigde is er nog maar één vraag: is de serie nog te redden?
Laten we het afronden
Uiteraard zijn veel fans ontevreden over het vroege eind van de serie. Niet lang na het nieuws hebben ze dan ook het heft in handen genomen: er is een petitie gekomen.

De makers van de petitie stellen een paar doelen, waaronder het halen van het lokale nieuws. En, nog veel belangrijker, de ondertekende petitie bij HBO terecht te laten komen.

"Het plan was vijf seizoenen, laten we het afronden," zegt de maker van de petitie, doelend op opmerkingen van Lisa Joy en Jonathan Nolan dat ze een einddoel voor ogen hadden.

Reddingspogingen
Het einddoel van de petitie is om vijfduizend handtekeningen op te halen. Ook is er een social media campagne bezig.

Het redden van Westworld is de zoveelste poging van trouwe fans om hun favoriete TV-serie te redden. In het verleden zijn er zowel geslaagde als minder geslaagde pogingen gedaan voor andere series.

Of deze poging gaat lukken zal de toekomst uitwijzen. Wil jij je steentje bijdragen? Teken dan deze petitie!Bron: Movieweb

Lees meer over: hbo, westworld, fans, petitie

Informatie over de serie: Westworld

Populair nieuws