search
Krijgt Baby Yoda uit 'The Mandalorian' volgende week al zijn eigen film?
Series / Nieuws

Krijgt Baby Yoda uit 'The Mandalorian' volgende week al zijn eigen film?

Het lijkt erop dat het geliefde personage Grogu een eigen korte film krijgt, waar we niet lang meer op hoeven te wachten.

Disney wilde het eigenlijk nog niet naar buiten brengen, maar het lijkt erop dat er zeer binnenkort een korte film aan zit te komen over de geliefde Grogu uit The Mandalorian, ook wel bekend als Baby Yoda.

De Italiaanse versie van Disney+ heeft per ongeluk onthuld dat er snel een een korte film op de streamingdienst zal verschijnen die geheel draait om Grogu. Als we de geruchten mogen geloven, zal de film zelfs volgend weekend al te zien zijn.

Ter ere van een jubileum
Een Star Wars-subreddit ontdekte een afbeelding op de streamingdienst waarop staat wat er allemaal in de week van 7 november op Disney+ zal verschijnen. Eén van de grote titels op deze lijst is Star Wars Zen: Grogu and Dust Bunnies, die voor 12 november gepland staat.

12 november is, waarschijnlijk niet geheel toevallig, het 3-jarige jubileum van The Mandalorian. De titel van de korte film suggereert dat dit potentieel een nieuwe aflevering is van Disney's Zenimation anthologieserie. Of dit ook echt zo is, zullen we snel uitvinden.

Het derde seizoen van The Mandalorian is ook in aantocht en zal in februari verschijnen op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen