search
Maker 'The Umbrella Academy' verklapt details nieuw seizoen
Series / Nieuws

Maker 'The Umbrella Academy' verklapt details nieuw seizoen

Steve Blackman licht op zijn Instagram profiel een tipje van de sluier op.

Maker van en zogenoemde 'showrunner' van The Umbrella Academy heeft de kijkers alvast lekker weten te maken voor het aankomende vierde seizoen. De serie gebaseerd op de comic van Gerard Way en Gabriel Bá zal het vierde seizoen beginnen met de aflevering The Unbearable Tragedy of Getting What You Want.

The Umbrella Academy gaat over de disfunctionele familie Hargreeves. Deze groep geadopteerde superhelden zijn samengebracht door de excentrieke miljardair Sir Reginald Hargreeves. Netflix kondigde in augustus van dit jaar het vierde seizoen aan, maar maakte gelijk bekend dat dit het laatste seizoen van de serie zal zijn.

Het schrijven gaat goed
Na een hoop tijdreizen en het vermijden van wederom een tragedie in seizoen twee zagen de groep superhelden in seizoen drie zich stranden in een alternatief universum. Hierin waren zij nooit geadopteerd door Sir Reginald Hargreeves. In deze alternatieve tijdlijn moesten de helden een paradox aangaan die wereldwijde gevolgen zouden kunnen hebben.

Over het vierde seizoen is nog niet veel bekend. Maar een nieuw bericht op het profiel van The Umbrella Academy-maker Steve Blackman laat zien dat er volop geschreven wordt. Hij plaatst een foto van de cover van het script van de eerste aflevering van het vierde seizoen.

Kijk alle afleveringen van The Umbrella Academy op Netflix.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen