search
Netflix-hit 'The Umbrella Academy' krijgt vierde seizoen
Series / Nieuws

Netflix-hit 'The Umbrella Academy' krijgt vierde seizoen

Het wordt tevens het laatste seizoen van de serie, die als een van de grootste Netflix-hits geldt.

Netflix heeft officieel het groene licht gegeven voor een vierde seizoen van de succesvolle serie The Umbrella Academy. Het is tevens de laatste reeks afleveringen die we van de serie te zien gaan krijgen.

De scenario's voor het nieuwe seizoen zijn min of meer af en werden geschreven door Steve Blackman, die tevens dienst doet als uitvoerend producent en showrunner. Hoofdrollen zijn opnieuw weggelegd voor Elliot Page, Tom Hopper en Robert Sheehan.

Het nieuws over een vierde seizoen komt net een maand nadat het derde seizoen van de comic-verfilming op de streamingdienst beschikbaar werd gesteld.

Een logische zet
Het derde seizoen van The Umbrella Academy schoot direct naar nummer 1 bij lancering en was goed voor 124,5 miljoen kijkuren. Daarna stond de serie nog vijf weken in de top 10. Niet meer dan logisch dus dat Netflix graag nóg een seizoen wil uitbrengen.

Blackman werkt overigens ook voor Netflix aan een serie-verfilming van PlayStation-franchise Horizon Zero Dawn én dramserie Orbital, die zich afspeelt op het International Space Station.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen