search
Na 'Dahmer' geeft Netflix de monsterserie méér seizoenen
Series / Nieuws

Na 'Dahmer' geeft Netflix de monsterserie méér seizoenen

Monster: The Jeffrey Dahmer Story is een van succesvolste series van Netflix.

Een aantal weken geleden verscheen de serie Monster: The Jeffrey Dahmer Story op Netflix en deze groeide uit tot een van de best bekeken series tot op heden op de streamingdienst. Nu is er opvallend goed nieuws voor de liefhebbers van de serie.

Netflix meldt nu dat de serie ook een tweede en derde seizoen krijgt. Na de zieke geest en daden van Jeffrey Dahmer (Evan Peters) zijn we dus nog niet af van de seriemoordenaars.

"Na het enorme succes van Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story, heeft Netflix twee extra delen besteld van de recordbrekende anthologiereeks van Ryan Murphy en Ian Brennan," meldt Netflix.

Twee seizoenen Monster
"De toekomstige afleveringen van Monster zullen de verhalen vertellen van andere monsterlijke figuren die de samenleving hebben beïnvloed," vulde de streamer aan in een persbericht.

Ook meldt Netflix dat Dahmer tot 1 november meer dan 934 miljoen kijkuren verzamelde en op schema ligt om de komende weken de 1 miljard uur te bereiken. Het is het op één na populairste Engelstalige tv-seizoen op Netflix.

Monster: The Jeffrey Dahmer Story stream je nog gewoon op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen