search
Sylvester Stallone geeft 'Rambo' een vervolg op streaming

Sylvester Stallone geeft 'Rambo' een vervolg op streaming

De gesprekken over een prequelfilm van de iconische actieheld zouden al lopen.

Mitchell van Vuren
In Rambo: Last Blood leek het alsof John Rambo zijn machinegeweren aan de wilgen had gehangen, maar Sylvester Stallone ziet dat in het heden toch anders. Hij heeft zijn hoop uitgesproken dat een streamingdienst een prequelfilm zal produceren, wat hoogstwaarschijnlijk ook een nieuwe acteur voor de iconische rol inhoudt.

Oorlogsveteraan Rambo is naast bokser Rocky misschien wel de meest herkenbare rol van Stallone, waarmee de acteur zichzelf op de kaart heeft gezet. Maar is er nog wel plek voor de Vietnamveteraan in het jaar 2022?

Stallone vindt zelf van wel. Hij vertelde THR dat hij het liefst zou zien dat de prequel zich richt op de reis van zijn personage door Vietnam en zijn transformatie tot de getraumatiseerde vechtmachine. Maar de kans is ook erg groot, denkt hij, dat een nieuwe Rambo-film het begin van een geheel nieuwe verhaallijn is met een nieuwe acteur, die in toekomstige vervolgen zijn plek zal overnemen.

De status van de film
Toen The Hollywood Reporter hem vroeg naar de status van de prequel, bevestigde Stallone: "Ik denk dat het gaat gebeuren. Ik wilde het doen als een Ken Burns documentaire over Vietnam, waar je de jonge Rambo in laat vallen… en dan zie je waarom hij Rambo wordt."

Hij sluit af over de producten: "Maar ze willen een modern verhaal waarin ik de fakkel doorgeef. Dat komt in de buurt." Over een releasedatum heeft Stallone niets laten vallen.

Aanbevolen artikelen