search
Allerlaatste aflevering 'The Walking Dead' zie je op deze datum

Allerlaatste aflevering 'The Walking Dead' zie je op deze datum

Het einde van een tijdperk is nabij - waar en wanneer je dit kan zien lees je hier!

Mitchell van Vuren
Aan al het goede komt een einde, zelfs aan The Walking Dead. AMC heeft nu bekendgemaakt wanneer de laatste afleveringen uitgezonden zullen worden. Met de aflevering Rest in Peace zal de epische zombieserie afsluiten.

Na 11 seizoenen, 12 jaar en 177 afleveringen komt dan eindelijk het verhaal ten einde. Gelukkig mogen de fans zich nog verheugen om een horde aan spin-offs, dus we zijn nog lang niet van de waanzin van de zombiewereld af.

AMC heeft zojuist naar buiten gebracht dat zij de laatste aflvering zullen uitzenden op zondag 20 november op AMC en AMC+ in de Verenigde Staten. Maar hoe zit dat dan in Nederland?

De serie kijken in Nederland
Wees niet bang, de zombiehordes zijn nog steeds te vinden op de Nederlandse kanalen. Op Disney+ en Fox is het mogelijk om de serie te volgen.

Vanaf 3 oktober is Disney bezig met elke maandag om 09.00 uur een nieuwe aflevering online te zetten, die een dag later dan in de VS wordt uitgebracht. Om 22.00 uur verschijnt deze aflevering ook op Fox. In Nederland kunnen we dus helaas pas op 21 november genieten van het einde.

Aanbevolen artikelen