search
3 spannende series die je direct bij Disney+ kan bekijken
Series / Featured

3 spannende series die je direct bij Disney+ kan bekijken

Naast Marvel-films en oude animaties heeft Disney+ nog een hoop meer te bieden!

Disney+ heeft onderwijl al veel spannende series vergaard buiten de Marvel-series om. Bekijk hieronder wat er allemaal in de diverse selectie van de streamingdienst te vinden is, en ontdek of er misschien ook wat tussen zit voor jou!

The Old Man | Disney+ | 7 afleveringen
Dan Chase, gespeeld door Jeff Bridges, is een voormalige CIA-agent die al dertig jaar in Vermont woont. Nadat hij een indringer die bij hem inbreekt heeft gedood, wordt Chase gedwongen onder te duiken.

Tijdens zijn onderduik huurt Chase een kamer van Zoe McDonald (Amy Brenneman), met wie hij gedwongen wordt samen te werken terwijl hij op de vlucht is. Maar FBI Assistant Director for Counterintelligence Harold Harper (John Lithgow) wordt opgeroepen om Chase met geweld achter de tralies te krijgen vanwege hun gecompliceerde verleden tijdens de Sovjet-Afghaanse oorlog.



War of the Worlds | Disney+ | 3 seizoenen
In de Frans-Britse serie volgt men een adaptatie van het beroemde verhaal met ditmaal astrofysicus Catherine Durand in de hoofdrol. Bij haar instituut slaagt ze erin om een gegevensoverdracht te ontvangen van buitenaardse wezens in een ander sterrenstelsel.

Een paar dagen nadat ze deze informatie aan de wereld heeft onthuld, wordt de wereldbevolking vernietigd bij de invasie van de aliens. Slechts een handvol mensen weet te ontsnappen en moet de aliens op Aarde zien te overleven.



The Orville | Disney+ | 2 seizoenen
Met deze komische twist op de Star Trek-saga weet Seth MacFarlane een nieuwe vorm van de space comedy neer te zetten. De serie speelt zich af op het ruimteschip USS Orville, waar de bemanning vele grappige avonturen beleeft in verre sterrenstelsels.

Aanbevolen artikelen