search
Geliefde komiek pakt rol in 'Fargo' seizoen 5

Geliefde komiek pakt rol in 'Fargo' seizoen 5

David Foley wordt toegevoegd aan de cast van 'Fargo'

Bas de Kramer
De succesvolle serie Fargo gaat eerdaags alweer zijn vijfde seizoen in bij FX. Seizoen vier is alweer even geleden opgenomen en was in 2020 opgenomen. De cast van seizoen 5 is uitgebreid ten opzichte van het vorige seizoen.

Met betrekking tot seizoen 5 werd al eerder aangekondigd dat David Rysdahl, Sam Spruell, Jessica Pohly en Nick Gomez werden toegevoegd aan de cast. De cast bestond in seizoen 4 al uit Juno Temple, Jon Hamm, Jennifer Jason Leigh, Lamorne Morris, Joe Keery and Richa Moorjani.

Dave Foley
Nu is bekend geworden dat ook de Canadese komiek Dave Foley zich heeft aangesloten bij de cast. Foley is bekend van The Kids in the Hall en The Morning Show

Rol van Graves
Hij speelt in Fargo de Deense Graves, die fungeert als bedrijfsjurist en eerste adviseur van de self-made miljardair en bedrijfsleider Lorraine Lyon (Jennifer Jason Leigh).

Deze serie zal op FX te zien zijn, momenteel is nog altijd niet bekend vanaf wanneer het nieuwe seizoen te bekijken is. Op Netflix en Videoland is de serie momenteel niet te zien. Even afwachten dus of en op welke streamingsdienst hij in Nederland aangeboden gaat worden.Aanbevolen artikelen