search
Netflix kondigt 'Seesaw Monster' aan met topactrice Anne Hathaway
Films / Nieuws

Netflix kondigt 'Seesaw Monster' aan met topactrice Anne Hathaway

Details over het plot van de gloednieuwe film werden tot dusver echter nog niet bekend gemaakt...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Eerder verscheen met Bullet Train reeds een mooie verfilming van één van de boeken van Kōtarō Isaka. Dit heeft duidelijk de aandacht getrokken van 's werelds grootste streamingdienst, want nu kiest Netflix voor een verfilming van een ander boek, namelijk Seesaw Monster.

Tot dusver heeft Netflix ervoor gekozen om de lippen nog stijf op elkaar te houden voor wat het plot van de film betreft. Dit gezegd hebbende is het wel zo dat er reeds enige duidelijkheid bestaat over de cast en de crew van de film.

De cast zal bijvoorbeeld al zeker bestaan uit Anne Hathaway en Hayek Pinault. Zij zouden volgens de streamingdienst twee rivalen spelen die uiteindelijk genoodzaakt zijn om samen te werken.

Bullet Train
Het is dus niet voor eerst dat er een roman van Kōtarō Isaka wordt verfilmd. Eerder verscheen dan ook reeds Bullet Train welke is gebaseerd op de roman Maria Beetle. Ook de cast van deze film kon rekenen op een absolute sterrencast met topacteur Brad Pitt.

Wanneer Seewaw Monster te zien zal zijn op Netflix is tot dusver nog niet bekend. Wel weten we verder nog dat Olivia Milch is aangesteld als schrijver voor de reeks terwijl zowel Hathaway als Pinault ook werkzaam zullen zijn als producenten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen