search
Opnieuw toegevoegde film met Dwayne Johnson op Netflix terug instant populair
Films / Nieuws

Opnieuw toegevoegde film met Dwayne Johnson op Netflix terug instant populair

Ondanks het feit dat de film best oud is scoort ze meteen terug geweldig goed op Netflix...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In het jaar 2006 verscheen de geweldige dramafilm Gridiron Gang. Even was ze ook al te zien op streamingdienst Netflix tot deze er uiteindelijk voor koos om ze uit haar aanbod te schrappen. Nu is de film terug en dat duidelijk tot grote vreugde van de abonnees.

De in 2006 verschenen dramafilm weet duidelijk ook vandaag de dag nog steeds te bekoren. Sinds het opnieuw verschijnen van de film in het aanbod van Netflix eerder deze maand heeft ze zich namelijk terug een weg weten te banen richting de top 10. Zoals steeds is het zo dat Netflix geen concrete kijkcijfers bekend heeft gemaakt, maar een top 10 plaats maakt wel duidelijk dat de film terug zeer populair is.

Jeugdgevangenis
In de film Gridiron Gang maken we kennis met de opzichter en voormalig voetballer Sean Porter. Hij stelt voor om een American-football team samen te stellen die uiteindelijk deel zal nemen aan een competitie. Hij kan daarbij rekenen op de steun van de leiding van de jeugdgevangenis. Wanneer hij slaagt in zijn doel zou dat zomaar het leven van de jongeren voor altijd kunnen veranderen.

Heb je deze geweldige film vroeger dus gemist? Spreekt het plot ervan je echter wel sterk aan? Dan kan het zeker de moeite waard zijn om nu wel even te bekijken. De onderstaande trailer geeft je alvast een voorsmaakje van hetgeen je kan verwachten.

Gridiron Gang is vanaf nu te streamen op streamingdienst Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen