search
Het horrorpand van Vecna uit 'Stranger Things' staat te koop

Het horrorpand van Vecna uit 'Stranger Things' staat te koop

Brr ... je moet wel durven wil je slapen op de zolder van het horrorpand van Vecna.

Robyn van Gorsel
Er staat in Amerika een wel heel bijzonder huis te koop. De horrorvilla van de familie Creel uit Stranger Things zoekt namelijk een nieuwe eigenaar.

Wie aandurft om in de villa te wonen na alles wat er in het vierde seizoen van Stranger Things is gebeurd, moet wel beschikken over een flinke bankrekening. Het pand staat voor 1,5 miljoen dollar op Zillow, de Amerikaanse Funda.

Creel
Het Victoriaanse pand dat in het vierde seizoen van Stranger Things huis biedt aan het Creel-gezin, staat in het Amerikaanse dorpje Rome.

Het pand werd al in 1882 gebouwd. De huidige eigenaar kocht het huis in 2019 voor 350.000 dollar en verbouwde het daarna grondig. Dankzij de serie betaal je nu zo'n vier keer die aankoopprijs. Daar krijg je wel zes slaapkamers en vijf badkamers voor terug.

Vecna
In de spannende sci-fi serie zien we hoe de Creels intrek nemen in de prachtige villa. Echt fijn wonen ze er niet, wanneer de zoon des huizes zijn zusje en moeder vermoord. Later keert hij terug als het personage Vecna en houdt hij zich schuil op de zolder van de villa.

Nieuwsgierig naar de villa? Bekijk hieronder een korte clip over de villa uit de serie.

Aanbevolen artikelen