Dit heeft 'Game of Thrones'-acteur Kit Harington te zeggen over 'House of the Dragon'

'Game of Thrones'acteur over 'House of the Dragon'

Er werd aan 'Game of Thrones'-acteur Kit Harington gevraagd wat hij van de nieuwe serie 'House of the Dragon' vindt.

Adrienne Koolen, 10 november 2022 09:50

De Game of Thrones-prequel House of the Dragon is al een tijdje een groot succes. De serie heeft ook wat kritiek gekregen, maar nu zijn fans weer enthousiast over de serie.
Eén van die fans is de geweldige Game of Thrones-acteur Kit Harington. Hij speelde zeker 8 jaar Jon Snow in Game of Thrones.

In een interview met The Hollywood Reporter werd aan Harington gevraagd wat hij van House of the Dragon vindt. Hij gaf meteen toe dat hij een paar afleveringen achter liep.

Wat Harington van House of the Dragon vindt.
Ook al heeft Harington nog niet alle afleveringen gezien, toch vindt hij de serie ‘briljant’. Ook gaf hij complimenten aan het creatieve team.

Dit is wat hij verder nog over de serie zei:

"Weet je, ik ben een beetje afgehaakt - niet omdat ik er niet van geniet - maar ik heb het gewoon erg druk gehad. Maar ik ga het inhalen”.

"Ik ben ongeveer halverwege het seizoen. Ik moet naar de tweede helft kijken, dus ik ga proberen om elke vorm van spoilers te vermijden”.

Ik bedoel, het is geweldig. Ze hebben er fantastisch werk mee gedaan. Ik ben echt onder de indruk van die show en hoe ze die hebben voortgezet”.

Kijk House of the Dragon op HBO Max.
Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: Game of Thrones, House of the Dragon, Kit Harington

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws