search
Petitie om Henry Cavill terug te krijgen in 'The Witcher' krijgt ontzettend veel steun
Series / Nieuws

Petitie om Henry Cavill terug te krijgen in 'The Witcher' krijgt ontzettend veel steun

Een petitie bedoeld om Henry Cavill terug te krijgen in The Witcher krijgt wel erg veel steun online.

Het was schokkend nieuws voor fans van The Witcher toen onlangs bekend werd gemaakt dat Henry Cavill stopt met zijn rol als Geralt of Rivia, het hoofdpersonage van de serie. Maar de fans geven niet zomaar op.

Kort na de aankondiging zijn ze een petitie gestart om Henry Cavill terug te brengen naar The Witcher. Of dit nou gaat helpen of niet - ongeacht het aantal keer dat de petitie getekend wordt - het geeft in ieder geval een signaal naar Netflix.

The Witcher-petitie
De petitie is op het moment van schrijven bijna tweehonderdduizend keer getekend. Dat is een flink aantal The Witcher-fans dat niet tevreden is over het vertrek van de beroemde acteur!

Zoals de petitie ook noemt, blijkt de reden van het vertrek niets te maken hebben met het grote aantal andere projecten waar Henry Cavill aan verbonden is. Nee, in plaats daarvan schijnt de acteur het niet eens geweest te zijn met de keuzes die door de schrijvers gemaakt worden.

Cavill vindt dat de serie niet trouw genoeg is aan de boeken, en dat Geralt niet de centrale rol speelt die hij zou moeten spelen. In seizoen 3 zien we Cavill voor het laatst Geralt of Rivia uitbeelden. Daarna zal hij de rol overdragen aan Liam Hemsworth.

The Witcher is nu te zien op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen