search
Grijpt Marvel Studios in bij 'Spider-Man'-serie van Disney+?
Series / Nieuws

Grijpt Marvel Studios in bij 'Spider-Man'-serie van Disney+?

Reeds verwijderde tweet duidt op veranderingen binnen het creatieve team

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Hoewel het niet vreemd is om -tussen seizoenen in- van creatief team te wisselen, is dat bij Marvel nog niet echt gebeurd. Kijk maar naar de Russo broers die terug kwamen, of Taika Waititi. Toch lijkt dit achter de schermen van de serie Spider-Man: Freshman Year wel aan de hand te zijn.

Verwijderde tweet
Een oplettende gebruiker van Reddit zag een paar dagen geleden deze verwijderde tweets, die nu al weer verwijderd zijn.

De tweets, van onder andere productie coördinator Ally Sage, waren cryptische berichten die suggereerden dat ze niet langer bij de show betrokken waren.

"Veranderingen zijn vervelend [...] het zal niet meer dezelfde geweldige crew zijn voor seizoen twee, en dat breekt mijn hart," zegt Sage.

Het lijkt er dus op dat, hoewel het eerste seizoen van Spider-Man: Freshman Year nog niet uit is, het tweede seizoen nog onzeker is. En vooral: wie daaraan gaan werken.

Waar gaat de serie eigenlijk over?
Spider-Man: Freshman Year zou in de Marvel-tijdlijn passen vóór Captain America: Civil War maar in plaats van Tony Stark, krijgen Peter Parker en Spider-Man te maken met Norman Osborn. De serie lijkt dus eigenlijk een soort verlengde aflevering van What If...? te worden.

De serie zal ergens volgend jaar te zien zijn. Of Tom Holland de stem van het hoofdpersonage gaat inspreken is nog onduidelijk.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen