search

Ons nieuws van zaterdag 12 november 2022

'The Office-acteur' verandert naam vanwege klimaatverandering
Series / Nieuws

'The Office-acteur' verandert naam vanwege klimaatverandering

De acteur die Dwight uit 'The Office' speelt heet tegenwoordig geen Rainn, maar Rainnfall.

Rainn Wilson (Dwight Schrute in (The Office') heeft zijn naam laten veranderen om een wel heel bijzondere reden: klimaatverandering.

De Amerikaanse acteur gaat nu door het leven als 'Rainnfall Heat Wave Extreme Winter Wilson'.

Rainnfall Wilson
Het is overigens echt geen grap, laat Wilson weten op sociale media. "Ik ben net zo serieus als het smeltende noordpoolgebied. Ik hoop dat deze naamsverandering de aandacht vestigt op dit probleem."

Wilson heeft zijn naam specifiek nu veranderd omdat momenteel alle wereldleiders bijeengekomen zijn in Egypte voor de klimaattop van de Verenigde Naties. Volgens de acteur moeten vooral zij erop gewezen worden actie te ondernemen.

Oproep
De The Office-acteur moedigt anderen aan om ook op sociale media hun naam te veranderen. "Als genoeg van ons dit doen, dan zal COP27 (de klimaattop) misschien de plaats zijn waar onze wereldleiders Arctische risico's opmerken."

Op sociale media als Twitter heet Rainnfall overigens nog steeds Rainn. Dit doordat Twitter-gebruikers hun gebruikersnaam sinds de overname door Elon Musk niet kunnen aanpassen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
HBO Max deelt trailer voor volgend seizoen 'Gossip Girl'
Series / Trailer

HBO Max deelt trailer voor volgend seizoen 'Gossip Girl'

Gossip Girl komt in het tweede seizoen van de reboot erger terug dan ooit tevoren.

Het eerste seizoen van HBO's reboot van Gossip Girl kwam uit in 2021 en nu zit er een tweede seizoen aan te komen. HBO heeft nu de trailer van dit nieuwe seizoen uitgebracht.

Toen het eerste seizoen van de reboot van Gossip Girl uitkwam, werd deze in het weekend na zijn release de meest bekeken originele HBO Max serie tot dan toe. Hoewel er veel mensen keken, werd de serie niet erg hoog beoordeeld en kon het voor de meeste mensen bij lange na niet tippen aan het origineel.

Gossip Girl is terug
Ondanks de kritiek komt er nu dus toch een nieuw seizoen van de reboot, wat natuurlijk niet verbazingwekkend is gezien de kijkcijfers. In de trailer zien we dat de personages inmiddels in hun tweede semester van "Junior year" zitten en opnieuw getergd worden door Gossip Girl.

En ze zal erger terugkomen dan ooit, laat HBO weten in de premise: "Het is tijd voor haar om het vuur hoger te zetten. Oude vijanden, nieuwe bondgenoten, constante veranderingen - dit semester kan er maar één koningin zijn, en tegen het einde van het schooljaar zal iedereen weten waar de lichamen begraven zijn en wie de schop vasthield".

Gossip Girl is vanaf 1 december te zien op HBO Max. Hieronder kun je de trailer alvast bekijken.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Acteurs zijn "te sexy" voor 'The Crown', wat vinden ze er zelf van?
Series / Nieuws

Acteurs zijn "te sexy" voor 'The Crown', wat vinden ze er zelf van?

Kijkers hebben een probleem met het nieuwe seizoen van 'The Crown', want de acteurs zijn te knap.

Seizoen 5 van The Crown verscheen woensdag op Netflix en wordt gezien als het meest controversiële seizoen tot nu toe. Onder andere de affaire tussen Prince Charles en Camilla komt aan bod. Veel mensen vinden echter dat deze twee gespeeld worden door acteurs die "te sexy" zijn…

Het vijfde seizoen van de Netflix-serie The Crown focust zich op gebeurtenissen in het Britse koningshuis gedurende de jaren 90. Dit waren roerige jaren voor de koninklijke familie, waarin ze schandaal na schandaal meemaakten.

Te knap voor het koningshuis
Wel drie van de kinderen van Queen Elizabeth scheidden dat jaar van hun partner, waarvan de meest beroemde uiteraard de scheiding van kroonprins Charles en Diana was. Ook komt de relatie tussen Prince Charles en Camilla Parker-Bowles aan bod in het seizoen.

Charles wordt gespeeld door Dominic West en Camilla door Olivia Williams. Hoewel hun acteerprestaties over het algemeen gewaardeerd worden, is er voor veel mensen een aanzienlijk probleem in dit seizoen: de acteurs zouden beide veel te knap zijn om deze leden van het koningshuis te spelen.

Wat vinden de acteurs?
In een interview met Variety vertellen West en Williams wat zij van dit commentaar vinden. West reageert op een gekscherende manier: "Nou, ik denk dat daar wel iets in zit. Ik heb ergere dingen gehoord". Ook Williams neemt het niet te serieus: "De productie zal gewoon moeten proberen te onderdrukken hoe hot we zijn voor seizoen 6".

The Crown seizoen 5 is te zien op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Percy Jackson-serie heeft nog drie Griekse goden gecast
Series / Nieuws

Percy Jackson-serie heeft nog drie Griekse goden gecast

Er komt een nieuwe 'Percy Jackson'-serie naar Disney+ en nu zijn er drie grote Griekse goden gecast.

De bekende boeken van Rick Riordan zijn al een tijdje geleden verfilmd. Nu komt er ook een Percy Jackson-serie naar Disney+.

Het filmen is begonnen voor de nieuwe Percy Jackson-serie. Het zal nog wel even duren voordat deze serie ook daadwerkelijk te zien zal zijn.

De serie is in 2024 te streamen op Disney+, maar er is nog geen datum of überhaupt een maand bekend. Waarschijnlijk zal de serie uitkomen in het begin van 2024, maar dat is niet zeker totdat het officieel bekend gemaakt wordt.

Nog drie Griekse goden
Wat wel officieel bekend is gemaakt, is de cast. En nu weten dankzij een officiële update van Rick Riordans site dat er nog drie van de Griekse goden gecast zijn.

Het gaat om de grote drie: Hades, Poseidon en Zeus.

Riordon wilde niet te veel weggeven en wilde dan ook niet zeggen wie deze goden gaat spelen. Dit is wat hij zei over de casting:

"Ik had een leuk gesprek met de god Hades. Ik kan je nog niet vertellen wie het is, maar hij deed het zo geweldig...

Nog te komen voor dit seizoen: de Grote Drie, Hades, Poseidon, Zeus. Wanneer die delen publiekelijk worden aangekondigd, weet ik nog niet zeker
."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Mogelijk nieuw seizoen voor 'The Boys' animatieserie 'Diabolical'
Series / Nieuws

Mogelijk nieuw seizoen voor 'The Boys' animatieserie 'Diabolical'

Diabolical is in voorbereiding, toch is een tweede seizoen nog niet definitief

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het filmen van The Boys seizoen vier is nog druk bezig, en ook met de Gen V spin-off zijn ze druk bezig. Maar wat gaat er met de animatieserie Diabolical gebeuren?

In een interview met Collider praat producent Seth Rogen over de Gen V spin-off en of er eventueel een tweede Diabolical seizoen komt.

"Ik heb al wat afleveringen gezien, het is compleet gestoord. Net als de combinatie van superhelden op een middelbare school," zegt Rogen.

Een nieuw seizoen Diabolical?
Ook praat Rogen over de animatie spin-off The Boys Presents: Diabolical.

"Ik hoop dat Diabolical terug komt. Ze hebben zelfs wat scripts voor het volgend seizoen gekocht, dus hebben we die zitten schrijven," vertelt Rogen.

Het is echter niet honderd procent zeker of ze geproduceerd worden, maar "...als alles gaat zoals het moet gaan zullen ze de scripts die we nu schrijven gaan produceren."

Ook zegt Rogan dat de samenwerking met Prime Video erg goed is.

"We maken ook Sausage Party met ze. Wij mogen hun geld in een enorme onverantwoordelijke manier uitgeven!"

The Boys Presents: Diabolical kun je bekijken op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dankzij serie geen bekeuring voor 'Stranger Things'-ster
Series / Celebrity

Dankzij serie geen bekeuring voor 'Stranger Things'-ster

Tattoo hielp Brown om twee keer een ticket te vermijden

Cast en crew van Netflix' Stranger Things maakt zich klaar om het laatste seizoen te gaan filmen. Sinds het begin is Millie Bobby Brown toch wel de grootste ster die de show heeft voortgebracht. Voor de actrice heeft dat soms zijn voordelen.

WIRED interview
De site Wired.com heeft al jaren een populaire serie waarin sterren van film en televisie vragen beantwoorden met behulp van de Meest Gevraagde Vragen in Google. Deze vorm van interviewen levert vaak verrassende en soms grappige momenten op.

In dit interview onthulde Brown dat ze twee keer onder een bekeuring is uitgekomen dankzij haar rol als Eleven in Stranger Things.

"Ik ben eigenlijk maar twee keer aangehouden, en ik liet de agent gewoon de oude tatoeage van Eleven zien en toen liet hij me gaan!" vertelt de actrice.

Doodsbang
Toch was het best spannend. "Ik raadt het niemand aan. Ik was eigenlijk de hele tijd doodsbang. Uiteindelijk kreeg ik geen bekeuring en dat was fijn!"

Het hele interview kun je hier onder terugkijken!




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Grijpt Marvel Studios in bij 'Spider-Man'-serie van Disney+?
Series / Nieuws

Grijpt Marvel Studios in bij 'Spider-Man'-serie van Disney+?

Reeds verwijderde tweet duidt op veranderingen binnen het creatieve team

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Hoewel het niet vreemd is om -tussen seizoenen in- van creatief team te wisselen, is dat bij Marvel nog niet echt gebeurd. Kijk maar naar de Russo broers die terug kwamen, of Taika Waititi. Toch lijkt dit achter de schermen van de serie Spider-Man: Freshman Year wel aan de hand te zijn.

Verwijderde tweet
Een oplettende gebruiker van Reddit zag een paar dagen geleden deze verwijderde tweets, die nu al weer verwijderd zijn.

De tweets, van onder andere productie coördinator Ally Sage, waren cryptische berichten die suggereerden dat ze niet langer bij de show betrokken waren.

"Veranderingen zijn vervelend [...] het zal niet meer dezelfde geweldige crew zijn voor seizoen twee, en dat breekt mijn hart," zegt Sage.

Het lijkt er dus op dat, hoewel het eerste seizoen van Spider-Man: Freshman Year nog niet uit is, het tweede seizoen nog onzeker is. En vooral: wie daaraan gaan werken.

Waar gaat de serie eigenlijk over?
Spider-Man: Freshman Year zou in de Marvel-tijdlijn passen vóór Captain America: Civil War maar in plaats van Tony Stark, krijgen Peter Parker en Spider-Man te maken met Norman Osborn. De serie lijkt dus eigenlijk een soort verlengde aflevering van What If...? te worden.

De serie zal ergens volgend jaar te zien zijn. Of Tom Holland de stem van het hoofdpersonage gaat inspreken is nog onduidelijk.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Stranger Things'-ster Milly Bobby Brown is voor voor team Jancy en niet team Stoncy
Series / Nieuws

'Stranger Things'-ster Milly Bobby Brown is voor voor team Jancy en niet team Stoncy

In Lie Detector Test van Vanity Fair onthulde 'Stranger Things'-ster Milly Bobby Brown wie ze de beste match voor Nancy vindt.

Stranger Things combineert spanning met innige momenten. Het is dan ook al seizoenen lang de vraag of Nancy Wheeler gaat eindigen met Steve Harrington of Jonathan Byers.

Stranger Things-ster Milly Bobby Brown heeft een interview gedaan met Vanity Fair. Ze moest de bekende en geliefde Lie Detector test doen.

In dit interview werd er een foto van Nancy voor Milly neergelegd. De vraag die er aan vast zat: Met wie zou je willen dat Nancy eindigt?

Steve Harrington of Jonathan Byers
Het is geen geheim dat Milly een grote fan is van Steve, maar vindt ze Steve ook de beste match voor Nancy?

Het antwoord is nee. Milly zou Nancy graag willen zien met Jonathan en vindt dat deze twee een beter koppel vormen dan fan favorite Steve Harrington.

Dit is wat ze als antwoord gaf:
"[Nancy zou] Jonathan [moeten kiezen]... omdat hij aardig is, en hij heeft misschien wat meer tijd nodig om als man in zichzelf te groeien".

Bekijk hier het interview met Vanity Fair.


Bekijk hier Stranger Things



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De 'NCIS'-series komen met een mega grote crossover in hun 'NCISverse'
Series / Nieuws

De 'NCIS'-series komen met een mega grote crossover in hun 'NCISverse'

De drie 'NCIS'-series zullen de NCISverse uit gaan breiden met een mega grote crossover die wel drie uur lang gaat duren.

Er zijn maar liefst drie verschillende NCIS-series. Ze hebben allemaal hun eigen wereld. Een eigen NCIS-universum. Nu komt er een spannende crossover met alle drie de series!

De originele NCIS begon in 2003 en kreeg in september een 20e seizoen. Er zijn nu ook NCIS: Hawaii en NCIS: Los Angeles.

NCIS is een van de grootste franchises bij CBS geworden. Het is in totaal al meer dan 4,1 biljoen keer gestreamd. Dit als je ook NCIS: New Orleans meetelt.

NCISverse wordt alleen maar groter
De NCISverse zal alleen maar groter worden door de toevoeging van deze crossover. De crossover tussen de drie series zal drie uur duren!

De crossover zal te kijken zijn op CBS en gestreamd worden op Paramount+. Fans zullen nog wel eventjes moeten wachten, want deze crossover zal pas in januari te zien zijn.

Interview met CBS
Dit is wat Amy Reisenbach, executive vice-president van CBS over de crossover te zeggen had.

"We zijn zo opgewonden om eindelijk de langverwachte, allereerste NCISverse-crossover te hebben om te delen met onze gepassioneerde, loyale kijkers.

De populariteit, de lange levensduur en het aanhoudende succes van de franchise is een bewijs van het immense talent van de cast en de schrijf- en productieteams die deze shows tot leven brengen.

Ze bedachten een spannend verhaal voor dit epische drie uur durende evenement dat op creatieve wijze alle drie de NCIS-teams samen voor fans om van te genieten in één nacht en daarna"
.

NCIS is hier te zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Naaktscènes met Sydney Sweeney door trollen misbruikt en de actrice walgt ervan
Series / Nieuws

Naaktscènes met Sydney Sweeney door trollen misbruikt en de actrice walgt ervan

Sydney Sweeney heeft in \'Euphoria\' veel naaktscènes en screenshots hiervan worden nu overal op social media gedeeld.

Euphoria gaat over heel veel actuele en heftige onderwerpen. Maar achter de schermen zijn er ook wat onderwerpen waar over gepraat moet worden.

Sydney Sweeney vertelde in een nieuw interview met GQ UK dat mensen haar familieleden hebben getagd in foto's met haar Euphoria naaktscènes.

Sweeneys personage, Cassie, heeft veel naaktscenes en haar naaktfoto's zijn in de serie zelfs verspreid. Ook in het echt zijn er talloze screenshots gemaakt van deze afbeeldingen en op social media verspreid.

Wat dit voor Sweeney betekende
Sweeney zegt dat ze heel erg haar best aan het doen is om zich te distantiëren van haar personage in Euphoria. Sidney Sweeney en Cassie Howard zijn niet dezelfde persoon.

Dit is wat Sweeney over de foto's zei in een interview met Insider.

"Het kwam op het punt dat ze mijn familie tagden. Mijn neven hebben dat niet nodig.

Het is volkomen walgelijk en oneerlijk. Je hebt een personage dat door het onderzoek gaat als een geseksualiseerd persoon op school en dan een publiek dat hetzelfde doet"
.

Bekijk hier Euphoria



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Beth is in seizoen 5 'Yellowstone' het meest woedend tot nu toe
Series / Nieuws

Beth is in seizoen 5 'Yellowstone' het meest woedend tot nu toe

Het wordt een onvoorstelbaar woedende Beth die van alle kanten aangevallen wordt.

Nog maar één dag wachten voor er weer een gloednieuw seizoen van Yellowstone uitkomt. Actrice Kelly Reilly die in de serie de rol van Beth speelt weet de kijkers alvast te teasen met de kennis dat ze in het aankomende seizoen het meest boos is tot nu toe.

In een recent interview vertelt Kelly Reilly wat haar en de familie uit de serie te wachten staat. Het is namelijk zo dat de familie Dutton in het nieuwe seizoen meerdere bedreigingen krijgen die van werkelijk alle kanten komen. Dit loopt zo hoog op dat het geduld bij Beth opraakt en de grenzen worden bereikt van wat zij aan kan.

Een climax van geweld en bedreigingen
Ze zegt er zelf het volgende over: "Je zal zien dat dit seizoen alles bij elkaar komt. De aanval komt vanuit elke hoek. Beth is dit seizoen echt meer een wild dier dan ooit tevoren. Toen ik de scripts las dacht ik dat dit misschien de eerste keer zal zijn dat ze zich verliest in haar razernij". Het is voor haar mooi om te zien hoe de kern van elk personage in dit seizoen geraakt gaat worden.

Beth heeft het in het vierde seizoen van Yellowstone al niet makkelijk gehad. Nadat er een bomontploffing in haar kantoor was heeft ze het ternauwernood overleeft, is Mark Equities van binnenuit gesaboteerd en had ze keer op keer aanvaringen met haar vader John (Kevin Costner) over zijn nieuwe liefde Summer Higgings. Deze opbouw zal leiden naar een explosie van Beth's emoties in seizoen vijf van Yellowstone.

Vanaf 13 november is Yellowstone te kijken op SkyShowtime.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Alle 'NCIS'-series komen bij elkaar in mega crossover evenement
Series / Nieuws

Alle 'NCIS'-series komen bij elkaar in mega crossover evenement

De verschillende misdaden in de verschillende steden zullen elkaar gaan tegenkomen.

De spannende misdaadseries van NCIS zijn inmiddels een bekend instituut. In 2003 kwam het origineel NCIS uit en is inmiddels aan zijn 20e seizoen bezig. Meerdere varianten volgden en in aankomende januari staat er een enorm televisie-evenement gepland in een crossover waar alle NCIS series elkaar tegen gaan komen.

NCIS is zo populair gebleken dat door de jaren heen verschillende varianten van de serie zijn gemaakt. Elk op een verschillende plaats in de Verenigde Staten waar misdaden opgelost moesten worden. Zo zijn NCIS: Los Angeles, NCIS: Hawai'i en NCIS: New Orleans toegevoegd aan de wereld van NCIS.

Crossover in NCISverse
Net zoals vele films en televisieseries tegenwoordig hun eigen 'universum' hebben, oftewel meerdere films of series die zich in dezelfde wereld en continuïteit begeven als de oorspronkelijke films of series, is er nu ook de 'NCISverse'. Vanaf januari is er een drie uur durend evenement gepland om de 'NCISverse' nog groter te laten groeien.

Het evenement zal draaien om een heel belangrijke en bijzonder persoonlijke zaak om een mysterieuze huurmoordenaar te pakken. In deze zaak komen alle NCIS-divisies van over het hele land bij elkaar in Washington. Hier vieren ze een feest om een professor te eren die meerdere leden heeft getraind van de NCIS-divisies. Echter op de avond van het feest wordt de professor dood gevonden en wordt zijn dood omringd door mysterieuze omstandigheden.

Op maandag 2 januari is het crossover evenement te bekijken op CBS of te streamen op Paramount+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Meer details over de releasdatum van 'Percy Jackson and the Olympians'
Series / Nieuws

Meer details over de releasdatum van 'Percy Jackson and the Olympians'

Een gloednieuwe serie van 'Percy Jackson' is in de maak en zal waarschijnlijk begin 2024 te streamen zijn op Disney+

De welbekende halfgod Percy Jackson is een hele tijd geleden verfilmd. Dit was niet het einde van Percy Jackson. Er is nu namelijk een gloednieuwe Percy Jackson-serie in de maak.

Er is nog geen officiële datum bekendgemaakt. Volgens Rick Riordan zal de serie waarschijnlijk begin 2024 te streamen zijn, maar niks staat vast totdat het officieel bekend is gemaakt.

Dit is wat hij zei:
"Het zal ons waarschijnlijk tot december of in januari kosten om alle afleveringen van seizoen één te filmen, wat ongeveer een maand filmen per aflevering is (acht afleveringen in totaal). Dat betekent dat de postproductie zal beginnen begin 2023[/i".]

Ook maar een gok
Riordan weet ook niet of de serie werkelijk te zien zal zijn in 2024. Het is een gecalculeerde gok.

[i]"[Ik] denk dat de meest waarschijnlijke uitzenddatum waarschijnlijk begin 2024 zal zijn. Nogmaals, dat is mijn gok. De daadwerkelijke releasedatums worden bepaald door de studio en de streamingdienst
".
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Iconische stemacteur 'Batman: The Animated Series' overleden
Series / Nieuws

Iconische stemacteur 'Batman: The Animated Series' overleden

De volgens veel mensen beste Batman ooit is niet langer onder ons.

De iconische stem-acteur Kevin Conroy, die de stem van Bruce Wayne, alias Batman2, verzorgde in de geliefde animatieserie Batman: The Animated Series in de jaren '90, is op 66-jarige leeftijd overleden.

Hoewel meerdere stemacteurs de Caped Crusader tot leven hebben gebracht door de jaren, wordt de steam van Conroy als de definitieve versie beschouwd. Conroy is dan ook de laatste 30 jaar te horen geweest als Batman.

Alom geliefd en zeer gemist
Het nieuws werd naar buiten gebracht door Diane Pershing, die de stem verzorgde van DC-schurk Poison Ivy in Batman: The Animated Series. Zij bevestigde het overlijden van de geliefde acteur via haar Facebookpagina.

Warner Bros. kwam niet lang daarna ook naar buiten met bericht over het verlies van Conroy.

Tot slot waren er ook reacties van casting-director Andrea Romano, Conroy's maatje (en stem van de Joker) Mark Hamill en Paul Dini, producent van de klassieke tekenfilmserie uit de jaren '90.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
John Cena deelt eerste poster 'Peacemaker' seizoen 2
Series / Nieuws

John Cena deelt eerste poster 'Peacemaker' seizoen 2

De succesvolle serie van James Gunn krijgt officieel een vervolgseizoen.

Begin dit jaar wist regisseur James Gunn behoorlijk indruk te maken met Peacemaker, een spinoff-serie van zijn film The Suicide Squad van vorig jaar. Zowel Gunn als hoofdrolspeler John Cena laten nu duidelijk blijken dat er ook écht een vervolgseizoen komt.

Cena heeft namelijk via zijn Instagram-account een poster gedeeld, waarop we de hand van de antiheld het peace-teken zien maken. De ex-worstelaar is zo te zien maar wat blij dat hij het belachelijke kostuum van Peacemaker opnieuw mag aantrekken!

Gunn is DC's Feige
Gunn werd overigens onlangs samen met Peter Safran ingehuurd om op de proppen te komen met een 8 tot 10 jaar durend plan waarmee het DC-filmuniversum nieuw leven ingeblazen moet worden. En Peacemaker maakt daar ogenschijnlijk ook onderdeel van uit.

Bekijk hieronder de Instagram-post van Cena, waarin de poster is te zien:

Bekijk op instagram


Het is trouwens nog onduidelijk wanneer het tweede seizoen van Peacemaker te streamen zal zijn via HBO Max, maar de opnames zullen naar alle waarschijnlijkheid ergens in 2023 beginnen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Verhaal 'Tulsa King' met Sylvester Stallone werd in recordtijd geschreven
Series / Nieuws

Verhaal 'Tulsa King' met Sylvester Stallone werd in recordtijd geschreven

Stallone speelt in de nieuwe misdaadserie een gangsterbaas die wat te bewijzen heeft.

Er is een reden waarom Taylor Sheridan zo in trek is momenteel. De bedenker, schrijver en producent van Yellowstone heeft namelijk wel vier series die dit jaar worden uitgezonden, en nog een aantal die nog moeten verschijnen!

Dit weekend wordt niet alleen het vijfde seizoen van Yellowstone gelanceerd, maar ook de door Sylvester Stallone aangevoerde serie Tulsa King. Van beide series krijgt de eerste aflevering ook een gelimiteerde bioscooprelease in Amerika.

Tijdens een gesprek met The Hollywoord Reporter over Tulsa King, deed producent David Glasser een interessante onthulling over de nieuwe serie. Het zou namelijk zo zijn dat Sheridan het script van de pilot binnen 24 uur al op papier had gezet nadat hij tijdens een gesprek met Stallone hoorde dat hij een gangsterbaas wilde spelen.

Aldus Glasser:

"Taylor zet de brede lijnen voor het verhaal uiteen in een uurtje. En de dag erna, op een zaterdagmiddag, heb ik opeens een script in mijn mailbox. Het script in kwestie had toen nog de titel Kansas City King, en het was fantastisch."

Glasser en Sheridan brachtten Stallone de maandag erna op de hoogte van hun idee, en huurden Terence Winter in als showrunner. Zó snel kan het dus gaan in Hollywood!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ maakte er een topdrukke week van
Series / Streaming-diensten

Disney+ maakte er een topdrukke week van

Check hier alle nieuwe series en afleveringen die je nu kan zien op Disney+.

Het was pas druk op Disney+ deze week! We duiken in het bijzonder uitgebreide nieuwe aanbod van deze week.

Zootopia+ (seizoen 1): 'Zootopia+' neemt je mee terug naar het dierenmetropool Zootropolis, via korte afleveringen die dieper duiken in de levens van de intrigerende inwoners van deze Oscar®-winnaar.

The Murders before the Marathon (seizoen 1): Als de politie een gruwelijke drievoudige moord in Waltham, Massachusetts had opgelost, zou ze dan de bomaanslag tijdens de marathon van Boston hebben voorkomen?

Save Our Squad (seizoen 1): David Beckham keert terug. Na een carrière die hem helemaal naar de top van het internationale voetbal heeft gebracht, gaat hij terug naar waar het allemaal begon.

Robo mundial (seizoen 1): Na zijn spaargeld te hebben opgemaakt om zijn zoon mee te nemen naar het komende WK, is Lucho enorm teleurgesteld als zijn voetbalgekke land, Argentinië, wordt gediskwalificeerd vanwege een sanctie.

Revenge of the Others (seizoen 1): Een jongen komt op school om het leven door een val. Ok Chanmi gelooft niet dat haar tweelingbroer, Park Wonseok, zelfmoord heeft gepleegd en gaat naar de middelbare school van haar broer, Yongtan.

Os Segredos da Tia Catia (seizoen 7 en 8): 'Os Segredos Da Tia Catia' is een tv-programma met tante Cátia, altijd vriendelijk en gastvrij, in haar huis en vooral met het eten.

Los Montaner (seizoen 1): De familie Montaner: ontmoet en volg deze iconische familie, geleid door een van de belangrijkste artiesten in de geschiedenis van de Latijnse muziek.

NIEUWE AFLEVERINGEN
The Walking Dead (S11E22)
Women in Taipei (S01E09)
Welcome to Wrexham (S01E08)
The Mysterious Benedict Society (S02E04)
The Mighty Ducks: Game Changers (S02E07)
Sumo Do, Sumo Don't (S01E04)
Shadow Detective (S01E04)
Pink Lie (S01E07)
Black Rock Shooter: Dawn Fall (S01E04)
Andor (S01E04)
The Kardashians (S02E08)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 14 series zie je nu nieuw op HBO Max
Series / Streaming-diensten

Deze 14 series zie je nu nieuw op HBO Max

HBO Max voegde al deze titels nieuw toe aan zijn aanbod. Hier het hele overzicht.

14 nieuwe titels. HBO Max maakte er weer eens een hele prima week van, met best een aantal nieuwe series in het aanbod. 3 kregen complete seizoenen of gingen van start en 11 series kregen een nieuwe aflevering.

Fboy Island Nederland (seizoen 1): 'FBoy Island Nederland' is een datingshow met een flinke dosis humor waarin de vrouwen samen door de datingpool navigeren in de hoop de ware liefde te vinden. Don't Worry Darling

This Is Going to Hurt (1 seizoen): Adam is vaak te laat en doet niet alles volgens de regels. This Is Going to Hurt volgt de jonge arts bij zijn werk op de kraamafdeling.

Robot Chicken (seizoen 2-4): 'Robot Chicken' is een Amerikaanse stop-motion sketch comedy, die een parodie maakt op verschillende elementen uit de volkscultuur, voornamelijk film, televisie en speelgoed.

NIEUWE AFLEVERINGEN
The White Lotus (S02E02)
Pennyworth (S03E08)
Kung Fu (S03E06)
Stargirl (S03E10)
Garcia! (S01E04)
The Vow (S02E04)
Avenue 5 (S02E05)
The Cleaning Lady (S02E07)
Housing Complex C (S01E03)
All American: Homecoming (S02E04)
All American (S05E04)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Grote sterren in 3 gloednieuwe films van Netflix, Prime en Apple TV+
Films / Nieuws

Grote sterren in 3 gloednieuwe films van Netflix, Prime en Apple TV+

Een nieuwe detective in de lift, een politieagent met een geheim en een getraumatiseerde militair.

Deze week hebben nieuwe films zich aangediend binnen het Nederlandse streaminglandschap met Harry Styles, Jennifer Lawrence en Millie Bobby Brown. Bekijk hieronder welke films het zijn en of je ze niet direct op jouw kijklijstje moet zetten!

Enolma Holmes 2 | Netflix
Deze familiefilm over detective Enolma Holmes, die haar eigen detectivebureau opzet, steekt volgens recensent Mark Dijkstra sterk in elkaar. Het spel van Millie Bobby Brown en Henry Cavill komt geweldig samen, wat de film 4 sterren opleverde.

Hij betoogt: "Het gehalte van vermaak is hoog met lichte spanning, een vleugje humor en goed uitgevoerde en in beeld gebrachte vechtscènes. Een echte familiefilm, maar ook zeker een aanrader voor iedereen die toe is aan een mooie verfilming waarbij je lekker je hoofd leeg kan maken."

Lees de rest van de recensie.

My Policeman | Prime Video
Volgens Terrence Shea start deze romantische dramafilm met Harry Styles traag op, maar raakt de kijker gedurende het kijken van de film steeds meer betrokken bij het ontroerende verhaal van de personages. Zijn oordeel: 3 sterren.

Hij stelt: "Als je leeft in een tijd waarin de maatschappij meent dat twee volwassen mensen niet verliefd op elkaar mogen zijn omdat het afwijkt van de norm en je daarvoor zelfs de bak in kan draaien, valt er weinig anders te doen dan de schijn hoog houden en je ware gevoelens achter gesloten deuren bewaren. 'My Policeman' toont zo'n relatie, inclusief de haken en ogen die daaraan zitten."

Lees de rest van de recensie.

Causeway | Apple TV+
Jennifer Lawrence worstelt als getraumatiseerde soldaat met haar verleden en zet daarmee een sterke performance neer. Het rustige verhaal stond Terrence Shea erg aan, wat zorgde voor 3.5 sterren.

Hij vond: "'Causeway' is een kalme doch boeiende dramafilm die niet voelt als een anker om je enkel. Lyndseys fysieke en mentale belemmeringen zijn niet waar het verhaal om draait, maar de reden waarom ze terug naar huis moet om daar haar kleine demonen te overwinnen."

Lees de rest van de recensie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.