search
'The Santa Clauses'-regisseur stelt hoge verwachtingen voor serie
Series / Nieuws

'The Santa Clauses'-regisseur stelt hoge verwachtingen voor serie

The Santa Clauses-regisseur Jason Winter sprak onlangs uit over zijn werk aan de nieuwe kerstfilm.

Iedereen is bekend met de Santa Clause-films met Tim Allen in de hoofdrol. Goed nieuws voor de liefhebbers: hij keert terug! Dit keer in de vorm van een serie, die dit jaar nog op Disney Plus verschijnt.

Onlangs sprak Jason Winter (toepasselijke naam) over de uitdagingen die komen kijken bij het maken van een kerstfilm, en wat de essentie ervan moet zijn in de moderne tijd.

The Santa Clauses-serie
Het is inmiddels alweer zestien jaar geleden sinds we Tim Allen voor het laatst de kerstman uit zagen beelden. Naast Allen betekent The Santa Clauses echter ook de terugkeer van David Krumholtz als de fan-favoriete elf Bernard, en van Elizabeth Mitchell als Mrs. Claus.

In gesprek met Comic Book had regisseur Winter het volgende te zeggen over The Santa Clauses:

""Als regisseur, en kijkend naar wat [schrijver/maker] Jack [Burditt] en de schrijvers van buitenaf hebben gedaan, hebben ze geweldig werk verricht door de dingen die in de echte wereld gebeuren te verbinden met de Santa Claus-mythe en hoe het gevoel van verbondenheid dat we allemaal hebben, en het idee dat de groei van commercials, hoe het allemaal gaat om krijgen en niet geven, hoe al die dingen misschien de magie van de kerstman beïnvloeden."

"Dat is zo'n leuk en modern startpunt voor dit verhaal; het kijken naar de manier waarop de kerstman zijn connectie met geloof en magie herontdekt is een coole manier om het met het nu te verbinden."

The Santa Clauses is vanaf 16 november te zien op Disney Plus.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen