search
Gaan we Andy Serkis vaker terugzien in 'Star Wars'?
Series / Nieuws

Gaan we Andy Serkis vaker terugzien in 'Star Wars'?

Andy Serkis had het er onlangs in een interview over of we hem vaker terug gaan zien in het Star Wars-universum.

Andy Serkis is momenteel in volle glorie te bewonderen in de Star Wars-serie Andor, waarin hij Kino Loy speelt. De tiende aflevering was een speciale voor hem, maar hoelang kunnen we nog van zijn werk genieten?

Dit is de tweede keer dat Andy Serkis in Star Wars verschijnt. Voor zijn rol in Andor speelde hij namelijk al Snoke in sequel-trilogie. Een derde rol in het Star Wars-universum lijkt onwaarschijnlijk, maar er zijn meer mogelijkheden.

Andy Serkis in Star Wars
Het zou namelijk niet de eerste keer zijn dat Andy Serkis achter de camera te vinden is, in plaats van enkel ervoor. Zo regisseerde hij de film Venom: Let There Be Carnage.

Onlangs werd hem in een interview met Collider gevraagd of hij interesse zou hebben in het regisseren van een Andor-aflevering voor het tweede seizoen:

"Oh wauw, daar had ik nog niet aan gedacht. Ik bedoel, het punt is, ja, dat zou geweldig zijn. Ik weet niet wat de toekomst voor Kino Loy in petto heeft. Wie weet? Misschien zit hij vast op dat schip of wat dan ook, ik weet het niet. Maar laten we eens kijken. Ik heb nog geen gesprekken gevoerd."

"Maar ik weet het niet, we zullen moeten afwachten wat iedereen ervan vindt en wat de uitkomst is. Kijk, zelfs als Kino Loy niet verder gaat, het korte antwoord op je vraag is ja, dat zou spannend zijn om te doen, om deel uit te maken van de andere kant ervan, aan de andere kant van de camera voor deze wereld zou zijn geweldig."

Maar laten we eerst het eerste seizoen van Andor afronden. De serie is nu te bekijken op Disney Plus.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen