search
Netflix kondigt romantische kerstserie 'I Hate Christmas' aan

Netflix kondigt romantische kerstserie 'I Hate Christmas' aan

De serie vervoegt een indrukwekkend rijtje met kerstprojecten welke door Netflix zijn aangekondigd...

Geoffrey Ketels
De weg richting Kerstmis lijkt definitief te zijn ingezet. Eerder deze week verscheen op streamingdienst Netflix reeds de kerstfilm Falling for Christmas met Lindsay Lohan en nu heeft 's werelds grootste streamingdienst een gloednieuwe, romantische kerstserie voor ons in petto.

De gloednieuwe kerstserie die werd aangekondigd door Netflix is er één van Italiaanse bodem. De originele titel luidt dan ook Odio Il Natale. Vertaald betekent dit zoveel als I Hate Christmas.

De kans is zeer groot dat het plot van deze nieuwe serie bij veel mensen bekend in de oren zal klinken. Ze doet namelijk sterk denken aan deze van Hjem til Jul.

In I Hate Christmas maken we kennis met een alleenstaande verpleegkundige die tegen haar familie liegt door te zeggen dat ze een relatie heeft. Uiteindelijk heeft ze nog 24 dagen voor het Kerstdiner om echt een vriend te vinden.

7 december
De cast van deze gloednieuwe kerstserie bestaat uit een aantal (voornamelijk in Italië uiteraard) bekende namen. Het gaat daarbij dan onder meer om actrice Pilar Fogliati. Andere leden van de cast zijn Marzia Ubaldi, Fiorenza Pieri, Massimo Rigo en Alessio Praticò.

I Hate Christmas is te bekijken op streamingdienst Netflix vanaf 7 december 2022. Zou je alvast graag een voorsmaakje willen? Dat kan, want Netflix heeft inmiddels een trailer de wereld ingestuurd!

Aanbevolen artikelen