search
Netflix start met opnames van langverwachte serie
Series / Nieuws

Netflix start met opnames van langverwachte serie

Heel wat fans van 'The Gentlemen' zullen blij zijn om te horen dat er vaart komt in het project...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Toen bekend raakte dat Netflix werkte aan een The Gentlemen serie konden heel wat fans van de in 2019 verschenen film al niet meer wachten. Er lijkt ondertussen sowieso vaart te komen in het project, want 's werelds grootste streamingdienst heeft aangekondigd dat de opnames ervan inmiddels zijn begonnen.

De Netflix-serie zal zich afspelen in dezelfde wereld als de film. In de reeks zullen we het doen en laten volgen van een zekere Eddie Halstead. Hij erft op een bepaald ogenblik het statige landgoed van diens vader. Het duurt echter niet lang vooraleer hij tot de vaststelling komt dat Europa's grootste wietkwekerij op het domein is gelegen.

Guy Ritchie
Wie The Gentlemen zegt denkt uiteraard meteen ook aan Guy Ritchie. Van Richie is bekend dat hij verantwoordelijk was voor het schrijven van de pilot-aflevering. Daarnaast zullen ook de eerste twee afleveringen door hem worden geregisseerd. Uit hoeveel afleveringen de serie in totaal zal bestaan is momenteel nog niet bekend.

De cast die te zien zal zijn in deze reeks werd door Netflix reeds voor een groot deel uit de doeken gedaan. Zo weten we dat ze zal bestaan uit Theo James (die in de rol kruipt van Eddie) evenals Alexis Rodney. Andere namen die deel zullen uitmaken van de cast zijn onder meer Giancarlo Esposito, Kaya Scodalerio, Daniel Ings, Joely Richardson, Peter Serafinowicz en Vinnie Jones.

Het is momenteel nog niet bekend wanneer The Gentlemen serie van Netflix op de streamingdienst te zien zal zijn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen