search
Sylvester Stallone is een echte (maffia)baas bij première 'Tulsa King'
Series / Video/clip/featurette

Sylvester Stallone is een echte (maffia)baas bij première 'Tulsa King'

Je weet dat je het leven hebt uitgespeeld als je zelf op de popcornbak staat.

De nieuwste serie van Sylvester Stallone staat voor de deur: op 13 november zal gangsterreeks Tulsa King uitkomen op VOD. Stallone bewijst weer eens dat hij écht de maffiabaas is, die hij ook speelt in de serie, met een geweldige post op sociale media.

In de nieuwe Paramount-serie speelt Stallone een gepensioneerde maffiabaas, die net uit de gevangenis komt. Zijn oude imperium is hem echter afgenomen, en hij moet weer helemaal onderaan de ladder beginnen.

Hij start een winkel in Tulsa, Oklahoma, en begint vanaf het begin af aan met het opbouwen van een nieuw crimineel rijk. Met een crew van buitenbeentjes vestigt hij zichzelf als de 'Tulsa King', en trapt daarbij tegen voldoende schenen aan van gevaarlijke figuren.Stallone als echte baas
Stallone deed zijn naam als (maffia)baas eer aan in deze video, die hij recent plaatste op Instagram. Bekijk de post zelf hieronder.

Bekijk op instagram

De serie Tulsa King zal uitkomen bij Paramount+ op 13 november. Helaas is deze dienst niet beschikbaar in Nederland, maar heeft de gloednieuwe streamingdienst SkyShowTime aangekondigd dat Tulsa King binnenkort bij hun dienst te kijken is binnen Nederland.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen