search
Netflix voegde 8 series toe deze week
Series / Streaming-diensten

Netflix voegde 8 series toe deze week

Check hier het overzicht met alle series die je nu nieuw kan zien op Netflix.

8 nieuwe series, dat is de score van deze week op Netflix. Natuurlijk is er The Crown, maar we hebben ook Warrior Nun en de hilarische serie Down to Earth with Zac Efron.

The Crown (seizoen 5): Op waargebeurde feiten gebaseerde fictieve dramaserie over het leven van koningin Elizabeth II en over de politieke en persoonlijke gebeurtenissen die haar bewind hebben gevormd.

Love Never Lies: Destination Sardinia: Een nieuwe groep van zogenaamd solide koppels plaatst hun relatie op het spel. Blijven ze trouw?

Warrior Nun (seizoen 2): Als een weesmeisje in een lijkenhuis ontwaakt, ontdekt ze dat ze superkrachten heeft als uitverkoren aureooldrager voor een geheime sekte van op demonen jagende nonnen.

Down to Earth with Zac Efron (seizoen 2): In deze reisserie trekt acteur Zac Efron met wellnessexpert Darin Olien de wereld rond, op zoek naar gezonde, duurzame manieren van leven.

Deepa & Anoop (2 seizoenen): Een vrolijk meisje zorgt samen met haar van kleur veranderende olifant voor muziek, plezier en kattenkwaad in Mango Manor, het hotel van haar Indiase familie.

FIFA Uncovered (1 seizoen): Van machtsspelletjes tot mondiale politiek: de veelbewogen geschiedenis van de FIFA en wat ervoor nodig is om een WK te organiseren, worden onder de loep genomen.

Amor con Fianza: Destino Cerdena (1 seizoen): Een nieuwe groep van zogenaamd hechte koppels stelt zijn relaties op de proef. Zal de waarheid bij de zoektocht van deze stellen naar liefde en geld pijn of goed doen?

Ancient Apocalyps (1 seizoen): Journalist Graham Hancock reist de wereld rond op zoek naar bewijs van mysterieuze, verloren beschavingen die teruggaan tot de laatste ijstijd.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen