search
Netflix maakt er een bomvolle week van: dit verwachten we
Series / Featured

Netflix maakt er een bomvolle week van: dit verwachten we

Netflix komt weer met een heleboel series, dit wordt een drukke week!

Het wordt weer lekker druk op Netflix. Deze week vooral interessant: 1899, de nieuwe serie van de makers van Dark.

VANAF 15 NOVEMBER
Run for the Money: In een race tegen de klok proberen beroemde deelnemers wanhopig de in het zwart geklede Jagers te slim af te zijn en kans te maken op een steeds hogere geldprijs.

VANAF 16 NOVEMBER
Mind Your Manners: nog geen omschrijving.

One of Us is Lying (seizoen 2): Vijf erg verschillende scholieren moeten nablijven, maar een moord (en allerlei geheimen) houdt ze bij elkaar. Er ontvouwt zich een dodelijk kat-en-muismysterie.

VANAF 17 NOVEMBER
1899: Een migrantenschip op weg naar New York moet in 1899 na mysterieuze voorvallen de koers verleggen. De verbijsterde passagiers worden geconfronteerd met een onbegrijpelijk raadsel.

Dead to Me (seizoen 3): Een heetgebakerde weduwe is op zoek naar de doorrijder die haar man doodreed. Ze ontmoet een excentrieke optimist die niet is wat ze lijkt te zijn.

VANAF 18 NOVEMBER
Elite (seizoen 6): Als drie arbeiderskinderen zich inschrijven bij een exclusieve priv├ęschool in Spanje, leidt de confrontatie tussen de arme en rijke studenten tot een moord.

Somebody: Een softwareontwikkelaar en haar vrienden raken verstrikt in een moordzaak waarbij haar dating-app is betrokken en een mysterieuze man die iets lijkt te verbergen.

Inside Job (deel 2): Hagedissenmensen? Echt. De maanlanding? Nep. Een vreemd genie en haar disfunctionele collega's hebben een dagtaak aan het beheer van de complotten in de wereld.

VANAF 19 NOVEMBER
Under the Queen's Umbrella: Een temperamentvolle koningin probeert haar zonen in toom te houden om een van hen de volgende koning van Joseon te maken. Haar concurrenten proberen de troon te bemachtigen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen