Deze 5 series op Netflix, Disney+ en Prime Video wil je niet missen komende week

We zetten vijf toffe tips voor je op een rij, die je zeker gezien wilt hebben.

Jim Pedd, 14 november 2022 06:34

Elke maandag duiken we in het nieuwe aanbod op de grootste streamingdiensten van dit moment. Vandaag vijf tips, waarvan eentje van Prime Video, eentje van Disney+ en drie van Netflix!
VANAF 14 NOVEMBER OP PRIME VIDEO
GELDWOLVEN
Frank De Jong (Tom Van Dyck) is een timide en loyale fraude expert bij LDV verzekeringen. Wanneer hij op een dag in de steek gelaten wordt door zijn vrouw, beslist hij zijn leven drastisch om te gooien. Hij merkt dat eerlijk zijn misschien gewoon te lang duurt en gaat in zee mee zijn absolute tegenpool Chris De Wolf (Joren Seldeslachts). Deze charmante jongen leeft van dag tot dag en van de kleine oplichtingen die hij pleegt met zijn partner in crime Micky (Yannick Jozefzoon). De combinatie van Frank zijn kennis over de verzekeringswereld en de lef en overtuigingskracht van Chris en Miguel zorgen ervoor dat ze snel veel geld verdienen. Voor het eerste in zijn leven overtreedt Frank de regels en ontpopt zich tot een “mastermind” die iedereen te slim af is. Maar al snel worden ze eraan herinnerd dat men zich niet tegen alles in het leven kan verzekeren… Naast Tom Van Dyck, Joren Seldeslachts en Yannick Jozefzoon zien we ook Monic Hendrickx, Jade Olieberg, Koen De Sutter, Marjan De Schutter en Kim Hertogsschitteren in deze gloednieuwe fictiereeks in een regie van Gijs Polspoel ('Down The Road’, ’Spitsbroers’, 'Professor T.’

VANAF 15 NOVEMBER OP NETFLIX
Run for the Money: In een race tegen de klok proberen beroemde deelnemers wanhopig de in het zwart geklede Jagers te slim af te zijn en kans te maken op een steeds hogere geldprijs.

VANAF 16 NOVEMBER OP DISNEY+
TELL ME LIES
Het verhaal van een jonge vrouw die geobsedeerd is met een man die goed is in charmant zijn.

VANAF 17 NOVEMBER OP NETFLIX
1899: Een migrantenschip op weg naar New York moet in 1899 na mysterieuze voorvallen de koers verleggen. De verbijsterde passagiers worden geconfronteerd met een onbegrijpelijk raadsel.

VANAF 18 NOVEMBER OP NETFLIX
Elite (seizoen 6): Als drie arbeiderskinderen zich inschrijven bij een exclusieve privéschool in Spanje, leidt de confrontatie tussen de arme en rijke studenten tot een moord.

Lees meer over: Netflix, Disney plus, Prime Video

Populair nieuws