search
Zes minuten (!) durende trailer 'Supergirl'
Series / Trailer

Zes minuten (!) durende trailer 'Supergirl'

We zien de dame meteen superheldendingen doen.CBS heeft een nogal lange trailer vrijgegeven voor zijn eerste superheldenserie, Supergirl. Daarnaast is er een tweetal foto's en hebben we een lange synopsis voor jullie. In de show speelt Melissa Benoist de rol van Kara Zor-El, het minder beroemde nichtje van Superman. Nu ze 24 is en haar neef zijn krachten aan de wereld heeft laten zien, besluit ze om de held te worden die ze altijd al had moeten zijn.

Als je bovenstaande trailer bekijkt, zal je vast één ding opvallen. Het geheel wordt echt een vrouwenserie. De gebeurtenissen die Kara meemaakt kunnen zo uit een soap komen, of een echte serie die speciaal voor het vrouwelijk publiek gemaakt is. De actie lijkt dan weer iets minder gericht op vrouwen, alhoewel de toon erg vrolijk blijft. Daarmee wordt het geheel in elk geval een andere superheldenserie dan wat er tot nu toe al op televisie te vinden valt.

Supergirl is een actie-avontuur gebaseerd op het DC Comics personage Kara Zor-El (Melissa Benoist), Supermans (Kal-El) nichtje, die na twaalf jaar waarin ze haar krachten geheim hield op Aarde, besluit om haar bovenmenselijke krachten te omarmen en de heldin te worden die ze voorbestemd was te zijn. De twaalfjarige Kara ontsnapte met behulp van haar ouders van de verdoemde planeet Krypton, ongeveer tegelijk met de jonge Kal-El. Beschermd en opgevoed op Aarde door haar pleeggezin, de Danvers, groeide Kara op in de schaduw van haar pleegzus Alex (Chyler Leigh) en leerde ze de fenomenale krachten die ze deelt met haar beroemde neef te verbergen, om zo haar identiteit geheim te houden. Jaren later, als ze 24 is, woont Kara in National City voor mediamagnaat Cat Grant (Calista Flockhart), die net de voormalig fotograaf van de Daily Planet, James Olsen (Mehcad Brooks) ingehuurd heeft. Echter, de dagen waarin Kara haar talenten geheim kon houden zijn voorbij als Hank Henshaw (David Harewood), hoofd van een supergeheim agentschap waar haar zus voor werkt, haar hulp inroept bij het beschermen van de burgers van National City.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen