search
Wordt dit de volgende komedietopper op Apple TV+?
Series / Nieuws

Wordt dit de volgende komedietopper op Apple TV+?

De serie over het werken bij een Hollywood filmstudio wordt Rogen's tweede serie bij Apple+.

De Canadese komische acteur, met de kenmerkende lach, Seth Rogen gaat weer een serie maken voor streamingdienst Apple+. De serie is direct besteld door Apple en Seth Rogen neemt een legio aan zwaargewichten uit de komediewereld mee.

Wie sowieso het team komt versterken is Evan Goldberg. Hij is bekend van de vele samenwerkingen met Seth Rogen. Samen hebben ze onder andere de films Superbad, Pineapple Express en This Is The End gemaakt. Daarnaast zijn de series The Boys, Preacher en het aankomende Sausage Party van hun hand.

Showrunners met ervaring
Wie de serie zal gaan leiden is ook al bekend. Peter Huyck en Alex Gregory mogen als showrunners van de serie aan de slag. Het schrijversduo is voornamelijk bekend vanwege hun werk aan Veep van HBO. Daarnaast hebben zij ook gewerkt aan series als Late Show With David Letterman, King of the Hill en de hitserie Frasier.

De nog ongetitelde serie zal gaan over een filmstudio uit Hollywood die vooral bekend staat om het maken van hoogstaande en artistieke films en hoe het probeert overeind te blijven in een wereld waarin het steeds moeilijker wordt om kunst en commercie te combineren.

Binnenkort zal meer bekend worden over Seth Rogen en zijn nieuwe serie bij Apple TV.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen