search
'Outlander'-ster wil wanhopig graag rol in 'The Rings of Power'
Series / Nieuws

'Outlander'-ster wil wanhopig graag rol in 'The Rings of Power'

Bekende 'Outlander'-ster is klaar om een volgende grote rol aan te pakken.

Sam Heughan heeft toegegeven dat hij graag een rol wil in de Amazon-serie The Lord of the Rings: The Rings of Power. In een interview vertelt hij hier maar al te graag over.

De Schotse ster, die Highland Warrior Jamie Fraser speelt in Outlander, zei in een recent interview dat hij dol is op het fantasy-genre, en dat hij de kans om een rol te spelen in The Rings of Power, dat zojuist is bevestigd voor een tweede seizoen, met beide handen zou aangrijpen.

"Dus als The Rings of Power nog steeds aan het casten zijn, ben ik beschikbaar! Ik heb zelfs een rode pruik als ze geïnteresseerd zijn."

Hoelang moeten we nog wachten?
The Lord of the Rings: The Rings of Power seizoen 2 komt waarschijnlijk in 2024 uit.

Er was enige speculatie dat Amazon Studios de productie van het tweede seizoen, dat in oktober 2022 in het Verenigd Koninkrijk begon, versnelde.

Echter, sprekend met The Hollywood Reporter, speculeerde showrunner Patrick McKay dat de show misschien een "paar jaar" nodig heeft om het volgende seizoen klaar te hebben.

Of Heughan een rol te pakken heeft gekregen is nog even afwachten dus. Tot die tijd is The Lord of the Rings: The Rings of Power op Amazon Prime te streamen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen