search
'The Walking Dead' eindigt met enorme cliffhanger
Series / Nieuws

'The Walking Dead' eindigt met enorme cliffhanger

De voorlaatste aflevering van 'The Walking Dead' eindigde met een enorme cliffhanger voor de seriefinale.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Na dertien lange jaren zit het er bijna op voor de hitserie The Walking Dead. De op één na laatste aflevering, 'Family', eindigde met een cliffhanger waardoor fans op het puntje van hun stoel zullen zitten.

Het blijft natuurlijk de vraag of een cliffhanger nu écht nodig was voor de allerlaatste aflevering van The Walking Dead ooit, want de fans die nog zijn blijven plakken kijken de aflevering toch wel. Op 20 november is het zover, dan krijgen we de seriefinale voorgeschoteld.

Cliffhanger 'Family'
In de aflevering 'Family' zien we hoe de Alexandrians en de verbannen gevangenen van Outpost 22 de Commonwealth infiltreren om Governor Pamela Milton uit te schakelen.

De governor reageerde hierop door een 'B-17'-bevel uit te roepen, waardoor een groep walkers richting de stad gedreven werd om de stad in een lockdown te forceren. Maar het leger verloor de macht over de horde walkers, waardoor de overlevenden groepen vast kwamen te zitten tussen legers zowel levend als dood.

In de laatste minuten van 'Family' zagen we Governor Milton, die General Mercer arresteerde voor verraad nadat hij waarschuwde dat een groep walkers - die over muren kunnen klimmen - de stad binnen zouden dringen.

Het leger van de Commonwealth leidde de Alexandrians toen in een hinderlaag, door op de groep van Daryl, Carol, Maggie en Negan te schieten. De groep walkers, waar ze nu volledig de controle over kwijt waren, dreigden ze te overweldigen.

Dus besloot Governor Milton de groep richting de lagere gebieden van de Commonwealth te leidden, waar de armere mensen leven. Terwijl de Commonwealth overstroomt met walkers, zien we Daryl een gewonde Judith wegdragen. Carol, Maggie, Negan en de rest van de overlevenden worden opgeslokt in de horde walkers.

Hoe gaan ze daar ooit uitkomen? We zien het in de seizoensfinale van The Walking Dead, 20 november op Disney Plus.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen