search
'Koning' uit zombieserie steelt mythisch item van set!
Series / Nieuws

'Koning' uit zombieserie steelt mythisch item van set!

Acteur Khary Payton heeft op laatste dag op set mythisch item gestolen

Het duurt niet lang meer of de laatste aflevering van The Walking Dead komt beschikbaar. Daarna zullen er de nodige spin-offs volgen, maar komt de serie zelf helaas ten einde. Eén van de acteurs nam op de laatste dag een belangrijk onderdeel van de set mee naar huis.

De zelfverklaarde koning
Khary Payton speelt in de serie de zelfverklaarde "koning" Ezekiel Sutton. In de serie liep hij veelal rond met zijn Shikomizue, een zwaard verstopt in een wandelstok.

Captain Jack Sparrow
Net als de fans is Khary Payton dol op het zwaard van zijn personage. Payton noemt het zwaard 'Captain Jack Sparrow' en heeft het op het moment dat het filmen van de serie af was, gelijk gegrepen, is in de auto gesprongen en is weggereden.

Veiling
Het is eigenlijk de bedoeling dat zogeheten rekwisieten die in de serie zijn gebruikt, op een veiling worden verkocht. Zo zijn meer dan 100 iconische rekwisieten uit The Walking Dead verkocht via Goldin Auctions, waaronder Rick's Colt Python-revolver' en Daryl's kruisbogen. Het meest populaire item dat werd geveild, was Rick's machete met rode handgreep die hij gebruikte om Gareth in seizoen 5 dood te hakken. Het hoogste bod was voor Negans knuppel met de bijnaam 'Lucille', die hij gebruikte om Glenns schedel te verpletteren in seizoen 7, die voor meer dan $ 50.000 werd verkocht.

Of het productieteam van The Walking Dead het zwaard terug wil is niet bekend. Payton heeft al aangegeven het zwaard te willen houden en wenste het productieteam "Veel succes" om het zwaard terug te krijgen.

Kijk de serie op Netflix of Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen