search
Tragische twist in de hitserie van SkyShowtime
Series / Nieuws

Tragische twist in de hitserie van SkyShowtime

De eerste aflevering van Yellowstone seizoen 5 kende een tragische twist voor twee personages.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Yellowstone is terug voor een vijfde seizoen en de spanning is meteen al om te snijden. De eerste aflevering kende een tragisch moment voor Kayce en Monica Dutton, waar nog lang over nagepraat zal worden. Spoilers volgen!

We hebben het natuurlijk over het auto-ongeluk waarin Monica, op dat moment zwanger voor 37 weken, haar ongeboren baby verliest. Dat was een schokkend moment om aan het begin van het seizoen te laten zien.

Yellowstone seizoen 5
Dat betekent mogelijk niet veel goeds voor het lot van de personages in de rest van het vijfde seizoen van Yellowstone. Onlangs spraken de Yellowstone-sterren Kelsey Asbille en Luke Grimes met The Hollywood Reporter over deze gebeurtenis in de première:

Asbille: "Het is zo'n tragisch verlies en je ziet Monica op haar dieptepunt. Tijdens de show wil ze gewoon een goede moeder zijn, een goede echtgenote. Maar ook een goed mens voor haar gemeenschap. En dit schudt haar overtuigingen echt door elkaar."

Grimes: "Ze hebben ervoor gekozen om op elkaar te leunen; ze beleven de pijn samen."

Nieuwe Yellowstone-afleveringen zijn in Nederland te zien op SkyShowtime.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen