search
Goed nieuws voor de 'True Lies'-serie
Series / Nieuws

Goed nieuws voor de 'True Lies'-serie

Paramount heeft goed nieuws te melden voor de True Lies-serie die in ontwikkeling is.

Goed nieuws: Paramount heeft de releasedatum vastgesteld van de CBS-serie True Lies, een adaptatie van de film uit 1994 van James Cameron. De serie moet 23 februari 2023 van start gaan.

True Lies is dus een serie gebaseerd op de film met dezelfde naam uit 1994. Daarin zagen we Arnold Schwarzenegger uitblinken, maar hij keert niet terug voor de serie.

True Lies-releasedatum
Op donderdag 23 februari 2023 gaat True Lies van start. Vervolgens zullen nieuwe afleveringen op woensdagen verschijnen.

True Lies "volgt het verhaal van Harry, een eersteklas internationale spion voor de Amerikaanse agency Omega Sector, en zijn vrouw Helen, een taalprofessor die zich verveelt met haar dagelijkse routine. Ze doet de schokkende ontdekking dat haar echtgenoot waarschijnlijk een buitengewoon dubbelleven leidt. Nu het geheim bekend is, rekruteert Omega Helen, die indruk maakt op iedereen met haar formidabele vaardigheden."

In de serie zien we Steve Howey (Reba) als Harry, Ginger Gonzaga (She-Hulk: Attorney at Law) als Helen en Erica Hernandez (Bridge and Tunnel) als Luther.

True Lies gaat 23 februari 2023 in première.



Aanbevolen artikelen