search
Nieuwe fantasyserie van Disney+ krijgt epische beelden
Series / Video/clip/featurette

Nieuwe fantasyserie van Disney+ krijgt epische beelden

Nieuwe beelden voor de serie Willow die volgt op de film uit 1988.

Eind deze maand verschijnt dan eindelijk het langverwachte vervolg op de fantasyfilm Willow uit 1988. Het is uiteraard Warwick Davis die weer te zien is als de kleine held Willow Ufgood.

Willow is een Nelwyn en tovenaar die een onwaarschijnlijke groep van zes helden leidt om de tweelingbroer van een prinses te redden. Hun gevaarlijke zoektocht leidt hen naar plaatsen ver buiten hun huis, waar ze hun innerlijke demonen onder ogen moeten komen en samen moeten strijden om hun wereld te redden.

Er zijn ook rollen voor onder meer Erin Kellyman, Ellie Bamber, Tony Revolori, Ruby Cruz, Amer Chadha-Patel, Dempsey Bryk, Joanne Whalley, Ralph Ineson en Christian Slater.

Nieuwe beelden uit Willow
Hieronder zie je een eerste clip met de titel Beyond The Shattered Sea uit de serie en je ziet heel wat personages voorbijkomen. "The world needs you again, it needs your magic." 🌎🧙✨ valt er op YouTube te lezen.



En hieronder ook nog de featurette World of Willow waarin we een snelle blik krijgen achter de schermen en we horen wat snelle quotes van de acteurs uit de serie.

Op 30 november start Willow op Disney+.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen