Eindelijk een Stark die de Stark-familievloek doorbreekt in 'House of the Dragon'?

Doorbreekt een Stark de familievloek in 'HotD'?

De familie Stark zal in de volgende seizoen van 'House of the Dragon' weer iets prominenter aanwezig zijn, maar met een hoop minder drama.

Bas de Kramer, 16 november 2022 12:20

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

In het eerste seizoen van House of the Dragon had de favoriete familie uit Game of Thrones: de familie Stark maar een hele kleine rol. In seizoen twee zal dat iets veranderen, hoewel de nadruk natuurlijk op de Targaryens zal blijven liggen.
In seizoen 2 zal Cregan Stark zijn intrede maken in de serie en hij zal, let op spoiler alert, een tragische Game of Thrones-vloek verbreken. Uiteindelijk zal Cregan Stark in House of the Dragon namelijk de reis naar King's Landing maken. Voor Cregan is het goede nieuws dat hij zo tegen het einde van de burgeroorlog arriveert. Hij de rotzooi, ook kort als Hand van de koning, kan opruimen en huiswaarts kan keren.

Naar het zuiden is vragen om problemen
Het is een groot contrast met hoe het de familie Stark vergaat in Game of Thrones. Zoals Catelyn haar man Ned eraan herinnerde in de eerste aflevering van Game of Thrones: "Je vader en broer zijn een keer naar het zuiden gereden op verzoek van een koning." Dat werd niet alleen hun ondergang, maar ook die van Ned Stark.

Bijna elke Stark die in Game of Thrones zuidwaarts van Winterfell vertoeft, komt flink in de problemen, maar Cregan zal die trend doorbreken.

Kijk House of the Dragon op HBO Max.
Bron: Screenrant

Lees meer over: house of the dragon, game of thrones, ned stark, stark, hbo max

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws