search
Je hebt een doos tissues nodig voor 'The Walking Dead'-afronding
Series / Nieuws

Je hebt een doos tissues nodig voor 'The Walking Dead'-afronding

'The Walking Dead' komt ten einde, maar de laatste aflevering zal een hele emotionele seriefinale zijn waar veel mensen om zullen moeten gaan huilen.

De finale van The Walking Dead zal een hele ontroerende en verdrietige aflevering worden. Er is een grote kans dat je een doos tissues nodig hebt, omdat je waarschijnlijk om heel veel personages zal gaan huilen.

Na 12 jaar en 11 seizoenen komt het zombie-apocalyps-drama eindelijk ten einde. Alles is nu klaar voor de langverwachte serie finale van dit weekend.

Het is de laatste confrontatie tussen de helden van de show en de laatste grote slechterik, Commonwealth-dictator Pamela Milton.

Een emotionele belofte
Angela Kang, de The Walking Dead-showrunner belooft dat de finale een "zeer emotionele aflevering" zal zijn met "tranen" voor verschillende personages.

Dit is wat ze zei over de finale:
"Het is een zeer emotionele aflevering. Het is een rit. Voor het publiek zullen er tranen zijn en de tranen zullen om verschillende redenen komen voor verschillende karakters.

De reden waarom mensen kijken naar deze mensen [in de serie], is omdat er een hart is, er een uitverkoren gezin is, er iets in hun wil is om door de ergste omstandigheden heen te komen dat inspirerend is.

Dus we leunden heel hard in die richting, omdat we voelden dat dat de kern van de show is
".

Bekijk hier The Walking Dead



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen