search
Actrice is niet blij met het einde van hitserie 'True Blood'
Series / Nieuws

Actrice is niet blij met het einde van hitserie 'True Blood'

Deborah Ann Woll laat blijken dat de grote finale niet was zoals ze had gewenst.

De spannende dramaserie True Blood heeft van 2008 tot 2014 menig kijkers vermaakt in de wereld van vampieren en intriges. Liefhebbers van de serie kunnen zich het einde nog wel herinneren maar Deborah Ann Woll vertelt in een recent interview dat ze het liever anders had gezien.

De actrice die in de serie de rol van Jessica Hamby speelde vertelt dat ze voor haar personage een andere toekomst voor ogen had. Ze zag Jessica liever de wereld overtrekken of hoge posities behalen in de wereld van de vampieren-politiek. Mocht er ooit een reboot komen dan hoopt ze dat het verhaal rondom Jessica aanzienlijk uitgebreid wordt.

Van grijze muis naar wilde vampier
In True Blood werd het personage van Jessica een van de favorieten bij de fans vanwege haar goede band met Bill en de romance met Hoyt Fortenberry. Ze groeide uit van een teruggetrokken tiener tot een wilde pasgeboren vampier en fans hoopten dat deze groei en ontwikkeling door zou zetten tijdens de finale van de serie.

True Blood is een serie gebaseerd op de boekenreeks The Southern Vampire Mysteries van Charlaine Harris. Het is geproduceerd door de makers van onder andere Six Feet Under en American Beauty. De serie werd in 2009 en 2010 genomineerd voor een Golden Globe in de categorie beste dramaserie.

Kijk alle afleveringen van True Blood op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen