search
Verwijderde foto 'The Walking Dead'-finale verklapt de dood van groot personage
Series / Nieuws

Verwijderde foto 'The Walking Dead'-finale verklapt de dood van groot personage

AMC heeft een heel grote blunder gemaakt door een foto te posten waarin de dood van een belangrijk personage wordt verklapt...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De finale van The Walking Dead is in zicht en er is al informatie gelekt. Een inmiddels verwijderde afbeelding van AMC voor de finale van de serie heeft schijnbaar onthuld dat een belangrijk personage de finale niet zal overleven.

Volgens Insider zou het goed kunnen dat een promotionele afbeelding voor de finale van de The Walking Dead de dood van een belangrijk personage heeft onthuld. De afbeelding werd gepost in een reeks andere foto's die de laatste aflevering van de show promootten, waarin veel hoofdpersonages te zien waren.

Enorm grote spoiler
De afbeelding waarin mogelijk de dood van een personage te zien was werd verwijderd van de officiële perssite van AMC, maar tegen die tijd was de foto natuurlijk al opgeslagen en gedeeld op het internet. Let op: hier volgt een grote spoiler.

Op de foto leek op het eerste gezicht niks aan de hand te zijn, maar toen fans beter keken viel het hen op dat er een belangrijk personage op de achtergrond ligt. Dit personage is Luke. Het zou natuurlijk kunnen dat hij alleen gewond is, maar dat AMC de foto verwijderd heeft zegt misschien al genoeg.

Of Luke de finale inderdaad niet overleeft zie je op 21 november op FOX.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen