search
Laura Dern heeft hoop voor derde seizoen 'Big Little Lies'
Series / Nieuws

Laura Dern heeft hoop voor derde seizoen 'Big Little Lies'

'Big Little Lies'-ster Laura Dern onthult dat ze graag een nieuw seizoen van de serie zou willen.

Het tweede seizoen van de succesvolle HBO-serie Big Little Lies kwam uit in 2019. Sindsdien vragen fans zich af of er nog een derde seizoen aankomt. Laura Dern heeft nu onthuld dat ze dat wel ziet zitten.

In een interview met Entertainment Tonight zei Dern het volgende: "Ik bedoel, we zouden allemaal niets liever willen, we zijn als familie, daar boffen we gewoon mee. Ik zeg, laten we hoop houden. Laten we blijven vragen, misschien komt het wel uit".

Niet veel hoop
Hoewel Laura Dern graag een nieuw seizoen zou willen, is dat niet voor iedereen het geval. Bij het beantwoorden van een vraag van een fan over de kans dat Big Little Lies terugkeert voor seizoen 3, gaf Zoë Kravitz het volgende antwoord:

"Ik denk het niet. We hebben het er vaak over gehad om een "‹"‹seizoen 3 te doen. Helaas is vorig jaar Jean-Marc Vallée, onze geweldige regisseur, overleden. Het is hartverscheurend. Ik kan me niet voorstellen verder te gaan zonder hem. Hij was echt de visionair voor die serie. Helaas, het is gedaan".

Of er een nieuw seizoen aankomt lijkt dus niet heel waarschijnlijk. De eerste twee seizoenen van Big Little Lies kijk je in ieder geval op HBO.



Aanbevolen artikelen