search

Ons nieuws van vrijdag 18 november 2022

Keert bloedmooie Emilia Clarke toch terug in nieuwe spin-off van 'Game of Thrones'?
Series / Nieuws

Keert bloedmooie Emilia Clarke toch terug in nieuwe spin-off van 'Game of Thrones'?

Hoofdrolspeelster van 'Game of Thrones' mijmert over een ander einde van haar karakter.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Emilia Clarke heeft zich uitgesproken over een alternatief einde voor Daenerys Targaryen in Game of Thrones. We hebben in de serie gezien hoe zij aan het einde een vlaag van waanzin kreeg en haar grote liefde Jon Snow haar uiteindelijk moest stoppen.

Emilia Clarke had graag een ander einde gezien. Daenerys was een rol die haar zeer aan het hart lag. Op het moment dat zijn de rol op zich nam, kon zij net afstand nemen van een aantal gezondheidsproblemen en met deze rol kon zij afscheid nemen van deze vervelende periode.

Daenerys en Jon moeten samen zijn
Toen Emilia Clarke onlangs op Dreamit Con verscheen, beschreef ze haar favoriete einde van de serie: "Ik wil dat Daenerys bij hem is, bij Jon. Ze kunnen naar gezinstherapie gaan en hun problemen oplossen."

Dit idee sluit aan bij de wens van veel fans van de serie. Veel kijkers waren van mening dat de donkere wending die het leven van Daenerys kreeg een verhaallijn was die de hele serie en haar einde onnodig beschadigde.

Verrassende terugkeer in Spin-off?
Ondanks haar opmerkingen zei Clarke dat ze de rol helaas niet opnieuw gaat spelen voor een spin-offserie. Hoop op een terugkeer van Daenerys in de Jon Snow spin-off hoeven we dus helaas niet te hebben!

Kijk Game of Thrones op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit omstreden boek wordt een grote tv-serie
Series / Nieuws

Dit omstreden boek wordt een grote tv-serie

Het boek in kwestie heeft opvallend veel overeenkomsten met de tijd waarin we leven...

Het conservatieve mediabedrijf The Daily Wire heeft de rechten gekocht voor een nieuwe verfilming van Ayn Rands distopische boek Atlas Shrugged uit 1957.

Daily Wire-CEO Jeremy Boreing liet tijdens een live-stream weten dat er een serie komt van Atlas Shrugged en dat deze wordt gestribueerd via de vrij nieuwe streamingdienst Dailywire+.

Het 1000 pagina's tellende boek gaat over Dagny Taggart, een spoorweg-bobo die haar bedrijf op concurrerend niveau probeert te houden in een Amerika waar private bedrijven gebukt gaan onder een extreme hoeveelheid regels.

Taggart gaat daarop een samenwerking aan met staalmagnaat Hank Rearden om een transcontinentale spoorweg aan te leggen. Ze ontdekt gaandeweg dat een mysterieus figuur genaamd John Galt andere CEO's overhaalt hun grote bedrijven achter te laten en een nieuwe maatschappij onder Galts filosofie op te bouwen.

Onverfilmbaar?
Het nogal omstreden boek wordt vooral in conservatieve kringen gewaardeerd. Toch zijn er door de jaren heen meerdere pogingen gedaan om het te verfilmen. Zo waren Charlize Theron en Angelina Jolie ooit verbonden aan het project.

Aglialoro, Jeremy Boreing, Ben Shapiro, Caleb Robinson, Dallas Sonnier, Harmon Kaslow en Amanda Presmyk zullen Atlas Shrugged produceren.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Rick and Morty' krijgt nog véél meer seizoenen!
Series / Nieuws

'Rick and Morty' krijgt nog véél meer seizoenen!

Seizoen 6 is nog maar net bezig, maar er liggen nu al plannen klaar voor een negende seizoen.

Hoewel er lange pauzes zaten tussen de eerste paar seizoenen van Rick and Morty, worden nieuwe reeksen nu op een meer consistente basis uitgebracht. En dat blijft nog wel even zo!

We wisten al dat er een megadeal was gesloten met bedenkers Justin Roiland en Dan Harmon voor in elk geval 10 seizoenen, maar hoe staat het er op dit moment voor?

Tijdens een gesprek met Slashfilm van afgelopen week werden stemacteurs Sarah Chalke (Beth) en Chris Parnell (Jerry) gevraagd hoe ver ze al zijn met het opnemen van hun aandeel. Chalke liet daarop weten dat ze al klaar is met de eerste twee afleveringen van het zevende seizoen. De tweede helft van het zesde seizoen begint overigens binnenkort.

Aanhoudende populariteit
Toen Parnell aangaf dat hij er ook al een paar had opgenomen, voegde hij eraan toe dat er nu al werd gesproken over verhalen voor seizoen 9. Dat zou suggereren dat de makers al flink vooruit zijn aan het werken. Met de huidige pas zou een negende seizoen namelijk pas op zijn vroegst in 2025 verschijnen.

Roiland liet daarnaast onlangs weten dat hij nog lang niet klaar is met de serie, ondanks dat er een deal is gemaakt die reikt tot en met het tiende seizoen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensie Netflix-serie '1899'
Recensie

Recensie Netflix-serie '1899'

Verzuipt in haar eigen metafoor en raakt kant noch wal.

Regie: Baran bo Odar | Cast: Emily Beecham (Maura Franklin), Isabella Wei (Ling Yi), Miguel Bernardeau (íngel), José Pimentão (Ramiro), Lucas Lynggaard Tønnesen (Krester), e.a. | Afleveringen: 8 | Speelduur: 50-62 minuten | Jaar: 2022

Tijdens de overtocht van Europa naar Amerika stuit een schip vol migranten, elk van hen op de vlucht voor het verleden en hoopvol voor de toekomst, op een mysterieus leeg schip. Het is het begin van een mysterie dat geen van de passagiers ongeschonden laat. Door middel van flashbacks leren we dat elk van hen een trauma van grotendeels dezelfde strekking met zich meedraagt. De vreemde omstandigheden op het schip dwingen de personages dit trauma te herleven, waarmee de metafoor over vastzitten in het verleden er behoorlijk dik bovenop ligt.

Dat geldt eveneens voor de verwijzingen naar de Bermudadriehoek. Naast het feit dat het schip met typische Bermudadriehoekproblemen te maken krijgt, zijn in de vormgeving overal driehoeken en piramides te ontdekken. Dat de twee schepen namen dragen die hun oorsprong vinden in de Griekse mythologie (Kerberos en Prometheus) is ook niet erg subtiel.

Een stuk subtieler zijn de relaties tussen de personages. Afkomstig uit verschillende landen zorgen zij ervoor dat in deze serie vele talen worden gesproken, waaronder Duits, Pools, Deens, Frans, Spaans, Portugees, Engels en Kantonees. Daardoor lijkt het of de makers zichzelf een uitdaging wilden geven. Maar het onvermogen om kortaf met elkaar te communiceren creëert juist intimiteit tussen de passagiers en blijkt een goede methode om mensen nader tot elkaar te brengen, ondanks verschillende achtergronden of sociale klassen.

Dit gegeven legt de basis voor een serie over het overbruggen van intermenselijke afstanden en leren samenwerken wanneer de omstandigheden daartoe dwingen. Voor inspiratie daarvoor hebben makers Baron bo Odar en Jantje Friese (Dark) naar eigen zeggen gekeken naar de maatschappelijke problematiek van de afgelopen jaren. Maar wat een mooi verhaal over verbondenheid tegen het decor van eind negentiende-eeuwse immigratie had kunnen worden, mondt uiteindelijk uit in chaos.

De verteltechniek van deze serie is opmerkelijk, zeker omdat Netflix makers leert dat elke aflevering een stukje van de puzzel hoort op te lossen. Maar 1899 geeft de kijker geen puzzelstukjes voor een aha-erlebnis. Elke aflevering roept alleen maar meer vragen op over het hoe en waarom, vragen als "Sinds wanneer?" en "Hoe is dat zo gekomen?" Het is het type serie dat de kijker met een notitieboekje moet kijken. Een makkelijk doelwit voor een persiflage.

De vormgeving getuigt daarentegen van toewijding. Het schip en de aankleding zijn gedetailleerd uitgewerkt. De toon is in het midden van de oceaan erg grauw en grijs, waardoor de sporadische kleur er extra uitspringt en een harmonieus geheel schept. Vooral zachte roodtinten zijn favoriet bij de makers; mogelijk is daarom de roodharige actrice Emily Beecham als hoofdpersoon Maura gacast. Beecham lijkt met haar rode haar erg op Nicole Kidman, ook qua acteren.

Wat het harmonieuze beeld verstoort is de muziek, die niet bij de sfeer lijkt te passen. Wellicht is dit de intentie van de makers, om de kijker te ontvreemden. Er zit in ieder geval een dikke hint in de keuze voor het psychedelische themalied White Rabbit: de kijker mag een Alice in Wonderland-plot verwachten. Ook het feit dat alle passagiers gewekt worden door Maura's stem is een flinke spoiler over haar betrokkenheid bij het raadsel, hoewel dat misschien alleen merkbaar is voor kijkers die de dovenondertiteling gebruiken.

Doordat het verhaal zich vooral richt op hoofdpersonage Maura kan de kijker al snel raden wat er aan de hand is. Toch zijn de details zodanig verwarrend en verstokt van logica dat het lijkt alsof de serie geen uitleg geeft. De gebeurtenissen hebben erg veel weg van de horrorfilm Triangle, die "“ de titel geeft het al weg "“ eveneens dik naar de Bermudadriehoek verwijst. Maar, zo wordt de kijker keer op keer aangemoedigd: alles wordt duidelijk wanneer Maura ontwaakt.

De precieze toedracht wordt dus al gauw duidelijk "“ grotendeels al voordat Maura ontwaakt "“ en daar heeft de kijker zijn notitieboekje niet voor nodig. Het mysterie wordt echter niet op spannende wijze beetje bij beetje ontrafeld, maar nogal lomp aan de kijker opgedrongen. In het fantasygenre kun je natuurlijk je eigen wereld creëren, maar als de kijker zich niet in die wereld kan inleven, wat is dan het nut?

Elk detail zou moeten bijdragen aan een fantasiewereld, in plaats van afleiden. Fantasygrootheid J.R.R. Tolkien begreep dit en ontwikkelde zelfs volledige talen voor zijn wereld. Dat soort toewijding moet de kijker helaas missen bij 1899. Net als de opvarenden van het schip zit dit verhaal vast in zichzelf. Een veel te dik aangezette metafoor is alles wat overblijft.

★★☆☆☆

1899 is te zien bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Chucky' rondt 30 jaar oud 'Child's Play'-verhaal af
Series / Nieuws

'Chucky' rondt 30 jaar oud 'Child's Play'-verhaal af

De laatste aflevering van Chucky heeft een dertig jaar oud verhaal eindelijk afgerond.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Aflevering zeven van het tweede seizoen van Chucky was vergelijkbaar met Avengers: Endgame. Zo'n beetje alle verhaallijnen en personages van de afgelopen dertig jaar kwamen samen.

Zoals kijkers van de serie vast weten, hebben we regelmatig bekende gezichten uit de Chucky-franchise voorbij zien komen in de op dit moment lopende serie. Maar nog nooit kwamen ze samen zoals in de nieuwste aflevering.

Chucky-reünie
Alex Vincent als Andy Barclay uit Child's Play 1 maakte eerder al een verschijning, maar ook Christine Elise als Kyle uit Child's Play 2 en Fiona Dourif uit Curse/Cult of Chucky.

Neem die personages, en voeg daar dan de nieuwe personages uit de eerste twee seizoenen van de tv-serie aan toe - én Lachlan Watson als Chucky's kinderen Glen/Glenda - en je hebt de cast van de laatste aflevering bij elkaar.

Om alle personages tegelijk in een aflevering te zien, is natuurlijk een leuk cadeautje voor de fans. Maar aan het einde zien we ook dat Andy en Kyle's verhaal nu waarschijnlijk voor goed afgerond is - een mooi moment.

Chucky is in Nederland te zien op FOX.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix onthult razende beelden uit 'Sonic Prime'
Series / Nieuws

Netflix onthult razende beelden uit 'Sonic Prime'

Netflix heeft een volledige trailer uitgebracht van de aankomende animatieserie Sonic Prime.

Netflix heeft een razendsnelle trailer gedeeld van Sonic Prime, een animatieserie die volgende maand op de streamingdienst moet verschijnen.

In deze actievolle serie staat het razendsnelle blauwe beestje uiteraard centraal, in zijn strijd tegen zijn eeuwige vijand Dr. Eggman. Een vernieuwde confrontatie met de schurk heeft echter desastreuze gevolgen voor het universum...

Sonic Prime-trailer
Het universum wordt namelijk letterlijk gebroken, waardoor Sonic de redder in nood moet spelen om de vrede weer te herstellen. Sonic racet door het Shatterverse, waarin hij vreemde werelden ontdekt en nieuwe vrienden ontmoet.

Aan Sonic dus de taak om het universum te herstellen en om zijn oude vrienden te redden. Deven Mack, Brian Drummond, Ashleigh Ball, Shannon Chan-Kent, Adam Nurada, en Ian Hanlin zijn de stemacteurs die dit spektakel waar hebben gemaakt.

Sonic Prime wordt geproduceerd door Sega, WildBrain en Marza. De serie is geanimeerd door WildBrain. Het eerste seizoen bestaat uit een aflevering van veertig minuten en zeven afleveringen van twintig minuten.

Sonic Prime is vanaf 15 december te zien op Netflix. Bekijk hieronder de trailer.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De serie '1899' van Netflix wordt erg goed ontvangen
Series / Nieuws

De serie '1899' van Netflix wordt erg goed ontvangen

De nieuwe serie van de makers van 'Dark' wordt enorm goed ontvangen.

De nieuwe Netflix-serie 1899 wordt goed ontvangen. De serie van dezelfde makers als de succesvolle serie Dark speelt zich nu af op een schip op de Atlantische Oceaan. Fans hebben lang uitgekeken naar de serie, en de eerste reacties zijn zeer positief.

Een schip genaamd de Kerberos is begonnen aan een reis om een "‹"‹ander schip genaamd de Prometheus te vinden. De oceaan is echter angstaanjagend en de mysteries die onder de golven liggen, zijn misschien niet het enige waar je op je hoede voor moet zijn op volle zee.

Grootste mysterie van hun leven
De omschrijving van de serie klinkt als volgt: "Op hun reis over de uitgestrekte en verraderlijke Atlantische Oceaan komen de passagiers van de Kerberos het grootste mysterie van hun leven tegen. Welkom bij 1899, een meeslepende nieuwe serie van de makers van Dark".

Toen de eerste clip dit jaar op TUDUM debuteerde, omcirkelden massa's horrorfans de datum in hun agenda. Nu blijkt dat de hype zeker niet misplaatst was, als we deze eerste reacties mogen geloven. Hieronder lees je er een paar.









Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Doctor Who' doet vanavond grote aankondiging tijdens 'Children In Need'
Series / Nieuws

'Doctor Who' doet vanavond grote aankondiging tijdens 'Children In Need'

Grote aankondiging BBC over 'Doctor Who' vanavond om acht uur

Nieuws over Doctor Who stroomt langzaam binnen nu we de feestelijkheden van de zestigste verjaardag van de serie naderen. Zo ook vanavond, tijdens het Children in Need event van de BBC vanavond.

Children in Need
Het is meteen duidelijk dat showrunner Russell T. Davies de touwtjes strak in handen heeft. Waar voorganger Chris Chibnall niet bijster veel deed aan aankondigingen en media campagnes, speelt Davies handig in op de actualiteit.

Daarom zal er vanavond bij het Children in Need-event een grote aankondiging gedaan worden! Doctor Who en Children In Need hebben tijdens Davies' eerste keer als showrunner al een goede relatie opgebouwd.

Geheime audities
Nu is bekend geworden dat vanavond, tijdens het Children in Need-event, de reisgenoot van Ncuti Gatwa's Vijftiende Doctor bekend wordt gemaakt!

In september zijn er geheime audities gehouden, waar honderden hoopvolle acteurs en actrices zich hebben kunnen laten zien, maar wie is het uiteindelijk geworden?

Tennant en Tate
Voordat Ncuti Gatwa en zijn companion de TARDIS in mogen stappen, zullen eerst David Tennant (Tiende en Veertiende Doctor) en Catherine Tate terugkeren om in drie specials nieuwe avonturen te beleven.

De Children in Need-uitzending is vanavond om zeven uur te zien op BBC One, dat is om acht uur Nederlandse tijd. De specials zullen in november 2023 te zien zijn. Op de BBC en nu ook bij Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Kijkcijfers 'House of the Dragon' maken gehakt van 'The Rings of Power'
Series / Nieuws

Kijkcijfers 'House of the Dragon' maken gehakt van 'The Rings of Power'

De cijfers liegen er niet om: 'House of the Dragon' toont zichzelf de absolute winnaar!

Dat HBO's House of the Dragon een daverend succes was, is ondertussen wel duidelijk. Qua cijfers maakt de fantasyserie dan ook volledig gehakt van de fantasyserie Rings of Power bij Amazon Prime, die ongeveer gelijktijdig gelanceerd werd.

Met het eerste seizoen brak de HBO-serie allerlei kijkcijfers en streamingrecords. Het werd de meest bekeken première ooit voor de streamingdienst, en zette daarmee de succesvolle traditie van Game of Thrones voort.

In de week na de finale waren de cijfers duidelijk: de kijkcijfers van House of the Dragon zijn bijna het dubbele van de kijkcijfers van The Lord of the Rings: The Rings of Power.

Exacte cijfers
Op donderdag deelde Nielsen zijn data met betrekking tot streaming voor de week van 17 tot en met 23 oktober. De laatste dag van die periode was de dag waarop de finale van House of the Dragon in première ging op HBO en HBO Max. Het leverde de serie meer dan 1 miljard kijkminuten op.

In diezelfde tijdspanne werd Amazon's The Rings of Power 'slechts' 570 miljoen minuten bekeken. Daarbij moet wel in acht worden genomen dat de HBO-serie twee afleveringen meer heeft dan de Prime-serie.

Desalniettemin kan er over beide series worden gesteld dat het grote commerciële successen zijn!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Korte 'Guardians of the Galaxy'-film ijzersterk ontvangen
Films / Nieuws

Korte 'Guardians of the Galaxy'-film ijzersterk ontvangen

Het beste kerstcadeau dat je kan krijgen is wel een holiday special van deze Marvel-helden!

Marvel Studios trakteert alle Marvel-fans voor deze kerst op een zalig cadeau: een eigen holiday special van Guardians of the Galaxy! The Guardians of the Galaxy Holiday Special is nog onderweg, maar de eerste reacties na de Marvel Special Presentation druipen langzaam al binnen. En de reacties zijn het er over eens: de special is steengoed!

Veel berichten behandelen de Special nu al als een kerstklassieker, die te vinden zal zijn op Disney+.




Waardering van de fans
Wat ook wordt gewaardeerd is dat de Special niet de aanloop is voor een nieuwe film of serie, maar de rust neemt om een eigen verhaal neer te zetten: precies wat een special zou moeten zijn!


En laten we vooral de muziek niet vergeten!


Vanaf 25 november zal de special te streamen zijn bij Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Fresh Prince'-opvolger 'Bel-Air' krijgt trailer voor seizoen 2
Series / Trailer

'Fresh Prince'-opvolger 'Bel-Air' krijgt trailer voor seizoen 2

Nieuw seizoen van 'Bel Air' is volgend jaar te zien

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De Fresh Prince van Bel-Air is terug! Deze reboot van de originele Fresh Prince of Bel Air met Will Smith, bleek tijdens het eerste seizoen serieuzer en meer gericht op sociale thema's en de kloof tussen arm en rijk.

Kruispunt
In het tweede seizoen bevindt Will (Jabari Banks) zich op een kruispunt. Hij heeft heel wat goed te maken met de familie na het einde van het eerste seizoen.

Will en Carlton (Olly Sholotan) groeien langzaam naar elkaar toe, maar dat gaat niet zonder moeilijkheden. Tegelijkertijd is er een nieuw persoon in Will's leven die hem wil beïnvloeden.

Hillary's (Coco Jones) bekendheid groeit als influencer, wat haar relatie met Jazz (Jordan L. Jones) moeilijker maakt. En ook tante Viv (Cassandra Freeman) en oom Phil (Adrian Holmes) hebben moeite om hun relatie, de kinderen en hun ambities hoog te houden.



Peacock
Het tweede seizoen van Bel Air zal vanaf 23 februari te zien zijn op Peacock. In Nederland is de serie helaas nog nergens te zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe Marvel-serie 'Silk: Spider Society' gaat naar Prime Video
Series / Nieuws

Nieuwe Marvel-serie 'Silk: Spider Society' gaat naar Prime Video

Live action origin story voor 'Silk Spider' eerste van velen

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Metro Goldwyn-Mayer (MGM+), het voormalige Epix, heeft erg goed nieuws als het gaat om de Spider-Verse!

Live action
Namelijk: Silk: The Spider Society komt er aan! De serie is gebaseerd op het personage Cindy Moon, een Koreaans-Amerikaanse vrouw die gebeten wordt door dezelfde spin die ook Peter Parker tot Spider-Man maakte.

De kijker zal zien hoe "Cindy uit gevangenschap ontsnapt om haar vermiste familie te zoeken en gaandeweg de superheld Silk te worden," volgens de beschrijving van de serie, die live-action zal worden.

De serie zal gemaakt worden door showrunner Angela Kang en Spider-Man: Into The Spider-Verse-producers Phil Lord, Christopher Miller en Amy Pascal, die ook Silk zullen produceren.

"Ik ben enorm enthousiast om, voor dit nieuwe hoofdstuk van mijn carrière, bij de Amazon Studios-familie te mogen horen!" zegt Kang.

Eerste van velen
Silk zal de eerste zijn van een reeks live-action tv-series die gebaseerd zijn op het gedeelte van Marvel personages dat Sony Pictures bezit, wat uit meer dan 900 personages bestaat.

Silk: The Spider Society zal verschijnen op MGM+ op een nog onbekende datum. Later zal de serie ook wereldwijd te zien zijn op Prime Video. Er is nog niks bekend over een cast, maar we houden je uiteraard op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Sylvester Stallone openhartig over zijn nieuwe serie 'Tulsa King'
Series / Nieuws

Sylvester Stallone openhartig over zijn nieuwe serie 'Tulsa King'

Volgens de actieheld is hij het meest zichzelf als Dwight in zijn nieuwe serie.

Afgelopen zondag ging Tulsa King in première met in de hoofdrol Sylvester Stallone als maffiosi Dwight 'The General' Manfredi. In een recent interview vertelt de 76-jarige actieheld dat de serie valt of staat om zijn eigen persoonlijkheid.

Op de vraag hoe hij het vindt om de meer humoristische kant van zijn persoonlijkheid te omarmen in de de serie, ten opzichte van de stoere rollen als Rambo of Rocky, antwoordt hij: "Het is enorm bevrijdend om een keer wat meer mijzelf te spelen. Ik dacht eigenlijk dat het nooit zou gebeuren. In het echt ben ik ook helemaal niet zo'n nors en duister figuur die niet in staat is een zin met woorden van meer dan twee lettergrepen uit te kunnen brengen."

Als het flopt ligt het aan mij
Hij gaat hierop verder: "Dwight is hoe ik ben en hoe ik praat. En ik dacht nou ik kijk gewoon eens of het lukt. Als de serie flopt dan weet ik dat ik een schijt-persoonlijkheid heb. En als het wel werkt dan is dat helemaal mooi. Ik ben altijd al de clown van de klas geweest. Het is ook met een reden dat ik 13 scholen heb bezocht in 12 jaar."

In een eerder bericht was bekend wat de critici tot dan toe van de serie vonden. De serie scoorde redelijk voldoende met een 60% tevredenheidsscore uit de 100%. De publiekscijfers waren toen nog niet bekend. Inmiddels is de serie behoorlijk gestegen. Zo is Tulsa King bij de critici gestegen naar 75% en bij het publiek scoort het maar lieftst 88%.

Sylvester Stallone als Dwight Manfredi is in de serie Tulsa King in Nederland binnenkort te zien op SkyShowtime.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze epische serie vecht zich Netflix Top 10 binnen
Series / Netflix Kijktip

Deze epische serie vecht zich Netflix Top 10 binnen

De fantasyserie heeft eindelijk een tweede seizoen, en het publiek smult ervan.

Op 10 november kwam het tweede seizoen van de fantasyserie Warrior Nun uit bij Netflix, en nu al heeft de serie een plek verdiend in de Netflix Top 10. Ontdek of de serie misschien wel wat voor jou is!

In het eerste seizoen uit 2020 volgt de kijker het verhaal van een negentienjarige vrouw, die wakker wordt in een mortuarium. Ze heeft een nieuw leven gekregen én heeft plots een mythisch artefact bij zich.

Het leven van de tiener neemt een drastische wending als ze ontdekt dat ze nu deel uitmaakt van de oeroude Orde van het Kruisvormige Zwaard, die tot taak heeft gekregen demonen op aarde te bestrijden. Nu moet ze aan de bak aangezien wezens uit zowel de hemel als de hel haar een bezoekje komen brengen.



Het nieuwe seizoen een groot succes
Seizoen 2 staat pas enkele dagen online, en toch heeft de serie al een welverdiende plek verkregen in de Nederlandse Netflix Top 10. Met meer dan 26 miljoen kijkuren tot nu toe heeft de fantasyreeks zich ook al in de globale Top 10 in gewerkt.

Bekijk de serie gauw bij Netflix, of check eerst de trailer hieronder!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wat gaat er gebeuren met de baby van Georgie en Mandy in 'Young Sheldon'?
Series / Nieuws

Wat gaat er gebeuren met de baby van Georgie en Mandy in 'Young Sheldon'?

Het is hoog tijd dat Georgie en Mandy een gesprek gaan voeren over hun plannen voor de toekomst en misschien is de volgende aflevering de aflevering waarin dat gesprek plaats gaat vinden.

Een nieuwe foto van achter de schermen hint naar een mogelijk gesprek tussen Mandy en Georgie. En het is hoog tijd dat deze twee een keer een serieus gesprek gaan voeren over hun relatie.

Mandy en Georgie hebben elkaar ontmoet in de wasserette van Meemaw. Ze werden verliefd, maar gingen toch weer uit elkaar.

Ze wisten alleen nog niet dat ze zwanger waren. Hierdoor bleven ze contact houden en trok Mandy zelfs in bij de Coopers.

Een goed gesprek
Producer Ansley Rix deelde in haar verhaal op Instagram een foto van achter de schermen. Op die foto zaten Georgie en Mandy naast elkaar op de bank.

De relatie tussen Georgie en Mandy is de afgelopen tijd beter geworden, dus hopelijk zijn ze nu allebei klaar om het moeilijke gesprek aan te gaan.

De komst van Mandy's ouders en deze foto zouden kunnen betekenen dat de twee een serieus gesprek gaan hebben over waar ze staan en wat hun plannen zijn als hun kind geboren is.

Kijk hier Young Sheldon.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
 Quentin Tarantino gaat volgend jaar een gloednieuwe serie maken
Series / Nieuws

Quentin Tarantino gaat volgend jaar een gloednieuwe serie maken

De legende Quentin Tarantino is misschien wel bezig met zijn laatste film, maar ook met zijn eerste serie.

Bijna iedereen kent de naam Quentin Tarantino wel. Hij heeft al heel veel geweldige films gemaakt. Nu is hij van plan om volgend jaar een nieuwe serie te maken.

Tarantino heeft een lange pauze genomen van de film wereld. Hij wilde graag een beter leven en daarom moest hij stoppen met film.

Nu heeft Tarantino weer plannen om terug te keren naar de televisie! Dit maakte hij bekend bij de promotie van zijn nieuwe boek 'Cinema Speculation'.

Een mini-serie
Tarantino komt steeds dichter bij zijn laatste film, maar nu heeft hij zijn oog laten vallen op een televisie serie. Hij vertelde dat hij aan een kleine serie van 8 afleveringen gaat werken.

Van films naar televisie
Tarantino heeft al vaker voor de televisie gewerkt. Zo regisseerde hij twee afleveringen van CSI: Crime Scene Investigation in 2005.

Ook waren er verhalen dat Tarantino een Star Trek ging regisseren, maar uiteidelijk onthulde de regisseur dat hij afstand had genomen van dat project
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Laura Dern heeft hoop voor derde seizoen 'Big Little Lies'
Series / Nieuws

Laura Dern heeft hoop voor derde seizoen 'Big Little Lies'

'Big Little Lies'-ster Laura Dern onthult dat ze graag een nieuw seizoen van de serie zou willen.

Het tweede seizoen van de succesvolle HBO-serie Big Little Lies kwam uit in 2019. Sindsdien vragen fans zich af of er nog een derde seizoen aankomt. Laura Dern heeft nu onthuld dat ze dat wel ziet zitten.

In een interview met Entertainment Tonight zei Dern het volgende: "Ik bedoel, we zouden allemaal niets liever willen, we zijn als familie, daar boffen we gewoon mee. Ik zeg, laten we hoop houden. Laten we blijven vragen, misschien komt het wel uit".

Niet veel hoop
Hoewel Laura Dern graag een nieuw seizoen zou willen, is dat niet voor iedereen het geval. Bij het beantwoorden van een vraag van een fan over de kans dat Big Little Lies terugkeert voor seizoen 3, gaf Zoë Kravitz het volgende antwoord:

"Ik denk het niet. We hebben het er vaak over gehad om een "‹"‹seizoen 3 te doen. Helaas is vorig jaar Jean-Marc Vallée, onze geweldige regisseur, overleden. Het is hartverscheurend. Ik kan me niet voorstellen verder te gaan zonder hem. Hij was echt de visionair voor die serie. Helaas, het is gedaan".

Of er een nieuw seizoen aankomt lijkt dus niet heel waarschijnlijk. De eerste twee seizoenen van Big Little Lies kijk je in ieder geval op HBO.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Stranger Things'-ster Joseph Quinn krijgt mogelijk een rol in gloednieuwe film 'Be Quiet'
Films / Nieuws

'Stranger Things'-ster Joseph Quinn krijgt mogelijk een rol in gloednieuwe film 'Be Quiet'

De 'Stranger Things'-ster Joseph Quinn die Eddie Munson tot leven bracht krijgt misschien een rol in de nieuwe film 'A Quiet Place: Day One'.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Stranger Things-ster Joseph Quinn veroverde veel harten toen hij Eddie Munson speelde. Gelukkig is Stranger Things niet de enige serie waarin we Quinn kunnen zien.

Quinn speelde eerder al in verschillende films en series, maar met zijn rol als Eddie Munson in Stranger Things werd hij echt bekend. Eddie Munson werd al snel één van de favoriete personages van de fans en zijn dood kwam dan ook hard aan.

Gelukkig was Stranger Things niet het laatste waarin we Quinn kunnen zien schitteren.

Praat over een nieuwe film
Er komt een nieuwe A Quiet Place-spin-off en Quinn krijgt misschien een hoofdrol in deze nieuwe film. Als hij inderdaad deze rol krijgt zal hij het scherm delen met Black Panther-ster Lupita Nyong'o.

Het is nog niet bekend of Quinn werkelijk de rol zal krijgen in de spin-off A Quiet Place: Day One. Beide partijen zijn naar verluidt nog druk aan het onderhandelen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.