Sylvester Stallone openhartig over zijn nieuwe serie 'Tulsa King'

Volgens de actieheld is hij het meest zichzelf als Dwight in zijn nieuwe serie.

Glenn Walsh, 18-11-2022 09:08

Afgelopen zondag ging Tulsa King in première met in de hoofdrol Sylvester Stallone als maffiosi Dwight 'The General' Manfredi. In een recent interview vertelt de 76-jarige actieheld dat de serie valt of staat om zijn eigen persoonlijkheid.
Op de vraag hoe hij het vindt om de meer humoristische kant van zijn persoonlijkheid te omarmen in de de serie, ten opzichte van de stoere rollen als Rambo of Rocky, antwoordt hij: "Het is enorm bevrijdend om een keer wat meer mijzelf te spelen. Ik dacht eigenlijk dat het nooit zou gebeuren. In het echt ben ik ook helemaal niet zo'n nors en duister figuur die niet in staat is een zin met woorden van meer dan twee lettergrepen uit te kunnen brengen."

Als het flopt ligt het aan mij
Hij gaat hierop verder: "Dwight is hoe ik ben en hoe ik praat. En ik dacht nou ik kijk gewoon eens of het lukt. Als de serie flopt dan weet ik dat ik een schijt-persoonlijkheid heb. En als het wel werkt dan is dat helemaal mooi. Ik ben altijd al de clown van de klas geweest. Het is ook met een reden dat ik 13 scholen heb bezocht in 12 jaar."

In een eerder bericht was bekend wat de critici tot dan toe van de serie vonden. De serie scoorde redelijk voldoende met een 60% tevredenheidsscore uit de 100%. De publiekscijfers waren toen nog niet bekend. Inmiddels is de serie behoorlijk gestegen. Zo is Tulsa King bij de critici gestegen naar 75% en bij het publiek scoort het maar lieftst 88%.

Sylvester Stallone als Dwight Manfredi is in de serie Tulsa King in Nederland binnenkort te zien op SkyShowtime.

Bron: Brooklyn Magazine

Lees meer over: Tulsa King, Sylvester Stallone, Rotten Tomatoes, Paramount, SkyShowtime

Populair nieuws

Populair nieuws

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos