Heftige medische diagnose voor Thor-acteur Chris Hemsworth

Chris Hemsworth doet nare ontdekking

Chris Hemsworth schrikt van diagnose tijdens opnames van 'Limitless'.

Bas de Kramer, 19 november 2022 14:27

Chris Hemsworth werd recentelijk geconfronteerd met een bijzondere en vervelende ontdekking over zijn genenpakket.
Chris Hemsworth heeft in Vanity Fair aangekondigd dat hij wat vrije tijd zal nemen na de onthulling die tijdens het filmen van de Disney+-serie Limitless aan de orde kwam. Tijdens het filmen bleek namelijk dat hij een genetische aanleg heeft voor de ziekte van Alzheimer.

Sterfelijkheid onder ogen zien
De acteur heeft aangegeven dat hij met deze kennis even gedwongen werd de realiteit van zijn eigen sterfelijkheid onder ogen te zien.

“Het triggerde echt iets in mij om wat vrije tijd te willen nemen en sinds we de serie Limitless hebben beëindigd, heb ik de dingen voltooid waarvoor ik al was gecontracteerd. Na het afronden van mijn perstour, ga ik naar huis en heb ik een flink stuk vrije tijd met mijn vrouw en kinderen"'onthulde Hemsworth.

Onthulling in 'Limitless' op Disney+
De medische onthulling van Hemsworth komt in de vijfde aflevering van de serie Limitless aan de orde. Een op de vier mensen draagt ​​een enkele kopie van het gen, maar slechts 2 tot 3% van de bevolking heeft, zoals Hemsworth, beide aldus Vanity Fair.

Hemsworth benadrukte in het interview dat hij geen harde diagnose van de ziekte van Alzheimer heeft gekregen, ook al is er enige reden tot bezorgdheid.

Hij merkte tijdens het Vanity Fair-interview op dat Disney met hem het idee besprak om zijn diagnose uit Limitless weg te laten, maar hij stond er op dat dit in de serie zou worden meegenomen.

Bron: Deadline

Lees meer over: chris hemsworth, limitless, disney

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws