search
Dit is hoe Vecna verslagen kan worden in 'Stranger Things' seizoen 5
Series / Nieuws

Dit is hoe Vecna verslagen kan worden in 'Stranger Things' seizoen 5

Misschien is dit subplot van 'Stranger Things' wel de sleutel om Vecna te verslaan.

In seizoen 5 van Stranger Things zullen onze helden het waarschijnlijk weer opnemen tegen Vecna. En één specifiek subplot zou het geheim kunnen zijn om Vecna te verslaan.

De serie begon met de vrienden die Dungeons & Dragons aan het spelen waren. Sindsdien is D&D gebruikt om de monsters en de regels van de Upside Down uit te leggen.

Het is dan ook een heel belangrijk onderdeel geworden in de afgelopen seizoenen van Stranger Things. Het zou dan ook kunnen dat het spel van cruciaal belang kan zijn voor het verslaan van Vecna in het laatste seizoen.

Vecna verslaan door D&D
D&D werd al eens gebruikt om toekomstige gebeurtenissen te voorspellen in dat seizoen. Ook werd het een symbool voor de band tussen Will en zijn vrienden.

De kans is groot dat Will een belangrijk onderdeel zal worden in seizoen 5. Hij houdt van iedereen in Hawkins misschien wel het meest van D&D.

Het zou kunnen zijn dat zijn blije herinnering aan D&D Vecna kunnen verslaan. Een beetje zoals Max' gelukkige herinneringen aan haar vrienden ervoor zorgden dat ze kon ontsnappen aan Vecna's vloek.

Bekijk hier Stranger Things



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen