search
Nieuwe serie van Neve Campbell gecanceld na één aflevering
Series / Nieuws

Nieuwe serie van Neve Campbell gecanceld na één aflevering

Ongewone actie van netwerk ABC maakt einde aan crime drama 'Avalon'

De serie Avalon, met Neve Campbell als ster, zal niet op ABC te zien zijn ondanks dat de serie in februari door ABC besteld was, en al een hele cast was verzameld.

De serie, van de maker van Big Little Lies zou gaan over een detective (Campbell) in het plaatsje Avalon op Catalina Island in Californië en zou een misdaad-drama serie worden. Naast Campbell waren Demetrius Grosse (Banshee) en Steven Pasquale (Alien vs. Predator 2) gecast.

Ongewone actie
Het cancelen van Avalon na het zien van slechts de pilot-aflevering is in veel gevallen een ongewone actie, maar ook een die contractueel vastgesteld wordt: een netwerk heeft de optie om een serie te weigeren na het zien van de eerste aflevering.

Wat nu?
De toekomst van Avalon is nog onbekend. De serie kan door een ander netwerk opgepakt worden. Of, zoals talloze pilot-afleveringen, in een kluis belanden.

Avalon is niet de enige serie die op deze manier gecanceld werd door ABC. Ook een comedyserie van Alec Baldwin en Kelsey Grammer zou op deze manier een vroegtijdige dood gestorven zijn.

Gelukkig zit Neve Campbell niet zonder werk. Naast haar werk in The Lincoln Lawyer is de actrice ook onderdeel van de Twisted Metal game adaptatie op Peacock. Zonder Avalon is ze zelfs beschikbaar om in beide shows een grotere rol te spelen.

Ook is er een grote vraag naar Campbell als Sidney Prescott in de Scream-franchise, maar de actrice ziet op dit moment geen waarde in haar terugkeer.

Mocht er toch nieuws zijn over Avalon, laten wij het je uiteraard weten!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen