3 razend spannende Netflix-series om direct te bingen

Met deze 3 spannende series kom je deze donkere avonden wel door.

Mitchell van Vuren, 22 november 2022 09:10

Met deze 3 spannende Netflix-series kan je voor even vergeten hoe koud het is in huis zonder de verwarming aan. Check snel de aanraders hieronder en kies welke jij vanavond opzet!
Inside Man | Netflix | 4 afleveringen
De Britse journaliste Beth bezoekt een Amerikaanse dodencel voor één specifiek persoon. Ze heeft namelijk de hulp nodig van een ter dood veroordeelde, die een expert is in het oplossen van mysteries.

Sinds een vriend van Beth is verdwenen lijkt de gedetineerde Grieff de enige hoop van Beth, maar hun relatie wordt steeds naarder terwijl hun tijd langzaam opraakt.


Seven Seconds | Seven Seconds | 10 afleveringen
Wanneer een minderjarige zwarte fietser omkomt bij een vluchtmisdrijf met een blanke politieagent achter het stuur, explodeert Jersey City door raciale spanningen.

Dit misdaaddrama onderzoekt de nasleep van het ongeluk, waaronder een poging tot het verbergen ervan door de politie en een instabiele rechtszaak. En hoe langer de zaak zich voortsleept zonder oplossing, hoe erger de situatie wordt.


Sorjonen | Netflix | 3 seizoenen
Een rechercheur, gespeciaald op moordzaken, reist van de Finse hoofdstad naar het kleine gehucht Lappeenranta, vlakbij de Russische grens, om minder te werken en meer tijd met zijn gezin door te brengen.

Deze droom gaat echter niet zoals gepland. Hij realiseert zich al snel dat het grensstadje niet het vredige stadje is dat hij dacht dat het was.


Bron: Netflix

Lees meer over: sorjonen, bordertown, seven seconds, insdie man, netflix

Populair nieuws