Krijgt 'The Sopranos' dan toch een vervolg?

Krijgt 'The Sopranos' dan toch een vervolg?

Het lijkt erop dat 'The Sopranos'-schrijver Terence Winter hint op een nieuw project met David Chase, de maker van de mateloos populaire maffia serie.

Robyn van Gorsel, 22-11-2022 09:49

The Sopranos-schrijver Terence Winter heeft in een interview met Movie Maker voorzichtig laten vallen hoe hij denkt over de toekomst van de populaire maffiaserie.
Winter schreef, regisseerde en produceerde The Sopranos van 2000 tot 2007. Dat deed hij in nauwe samenwerking met goede vriend en de maker van de show, David Chase.

The Sopranos
De gigantisch populaire HBO-serie volgt Tony Soprano (James Gandolfini), een maffiabaas die constant evenwicht zoekt tussen het leiden van een criminele organisatie en het bij elkaar houden van zijn gezin.

In 2021 wees de schrijver de prequelfilm The Many Saints of Newark nog af. Sindsdien blijft het vrij onduidelijk wat de toekomst is van de franchise. Nu lijkt hij toch een optimistische update te geven.

Zo bevestigde Winter dat hij geïnteresseerd is in het schrijven van een nieuw verhaal voor The Sopranos samen met Chase. Tegelijkertijd gaf hij - helaas - ook aan dat hij zijn plannen niet zal pushen uit respect voor Chase.

David Chase
Zo zegt hij: "Chase weet dat zodra hij het wil, ik er klaar voor ben. We zijn hele goede vrienden, maar ik stoor hem er niet over. Als hij er klaar voor is, doe ik het. Als hij er niet klaar voor is, respecteer ik die beslissing ook.

Nieuwsgierig naar The Sopranos? Bekijk hieronder de trailer.

Bron: MovieMaker

Lees meer over: the sopranos

Informatie over de serie: The Sopranos

Populair nieuws