search

Ons nieuws van dinsdag 22 november 2022

Recensie Disney+-serie 'Tell Me Lies'
Recensie

Recensie Disney+-serie 'Tell Me Lies'

SEKS! Zo, nu we je aandacht hebben... Deze serie is net zoals zo'n flauw schoolaffiche voor een teleurstellende mededeling.

Regie: Sam Boyd, Erin Feely, Ed Lilly, e.a. | Cast: Grace Van Patten (Lucy), Jackson White (Stephen), Sonia Mena (Pippa), Spencer House (Wrigley), Catherine Missal (Bree), Branden Cook (Evan), e.a. | Aantal afleveringen: 10 | Speelduur: 46-54 minuten | Jaar: 2022

Leed is universeel en niet gebonden aan leeftijd. Daarom kan je na je pensioen nog prima kijken naar goed gemaakte series over tieners en twintigers. Maar ja, niet elke serie heeft het talent om in ieders hart te reiken. Tell Me Lies is daar een voorbeeld van. De jongeren waar deze serie om draait maken zich druk om niks en zijn ook nog eens nare personages.

Verse universiteitsstudente Lucy ontmoet op een feestje Stephen. Lucy's nieuwe vriendinnen waarschuwen haar voor hem, maar na enige tijd om elkaar heen draaien krijgen de twee toch een relatie. Al gauw blijkt dat ze zich in een relatie bevinden die men 'toxic' noemt. Sowieso liegen ze regelmatig tegen elkaar, maar ze maken sowieso deel uit van een vriendenkring waarin iedereen moeite heeft met eerlijkheid.

Volgens de omschrijving van het boek en de serie zou dit verhaal moeten gaan over een meisje dat geobsedeerd raakt door een jongen die niet goed voor haar is – dat foute eerste vriendje. Wat je krijgt is een jongen die achter een meisje aanzit dat in de eerste instantie niet in hem is geïnteresseerd. En wanneer ze overstag gaat, blijken ze niet goed voor elkaar. Stephen is zeker geen lieverdje, maar Lucy kan er ook wat van.

In het begin is Lucy nogal een apathisch ijskonijn dat erover zeurt dat men haar een apathisch ijskonijn vindt. Maar zo is haar personage, want dat is 'diepgang'. De nieuwe vriendinnen die ze maakt zijn net zulke oppervlakkige modepopjes al zijzelf. Stephen is dan wel een nare vent met "een briljant brein", maar verder is het gewoon een hunk met een niet al te helder licht achter zijn ogen. Ook zijn maatjes zijn het type mannen waar je tijdens een feestje na vijf minuten wel mee bent uitgekletst als je hoopt op een goed gesprek.

De reden dat Lucy initieel zo zuur lijkt is dat haar moeder iets verschrikkelijks heeft gedaan en dit is best een interessant conflict. Maar waar Tell Me Lies chronisch last van heeft, is het omzeilen van wat een boeiende botsing had kunnen zijn. In de allerlaatste aflevering leer je hoe een in elke aflevering ter sprake gekomen voorval echt is verlopen, maar het was ijzersterk geweest als de serie hiermee was begonnen. Op die manier zou je meemaken hoe alle betrokken personages ernaar handelen, in plaats van dat je met terugwerkende kracht realiseert wie wat deed.

Waar de serie wel tijd aan besteed is laten zien hoe voornamelijk holle, nare personages elkaar op een oppervlakkige manier het leven zuur maken. En dat gebeurt ook veelal in een oppervlakkige setting. In een aflevering gaan de jongeren naar een verkleedfeestje op de campus. Daarna gaan ze naar een ander verkleedfeestje op de campus. Later gaan ze naar nog een verkleedfeestje op de campus.

Gaandeweg komen alle leugens boven water, maar op een paar na is het allemaal totaal niet belangrijk. Er zullen vast leeftijdsgenoten van de personages zijn die hiernaar kijken en zich afvragen waar dit volk zich zo druk om maakt. Wat de serie wel doet is een vrij slecht voorbeeld stellen: behalve dat er op nonchalante wijze heel wat drank- en drugsgebruik voorbijkomt, lijkt Tell Me Lies de jonge generatie te willen leren dat een potje seks tien seconden duurt. Er zit flink wat van die kortstondige seks in deze serie. Gelukkig doen de personages het tenminste veilig.

Tell Me Lies lijkt te willen meeliften op het succes van soapy mysteries als Pretty Little Liars en Riverdale, maar ook op de controversiële jongerenseks van Euphoria. Op beide fronten slaat de serie de plank mis. Alles met potentie laten de makers links liggen. Wat overblijft is gemekker van lager niveau dan een dagelijkse soapserie.

★★☆☆☆

Tell Me Lies is te zien bij Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Allereerste Netflix-original ooit blijft toch te zien op streamingdienst
Series / Nieuws

Allereerste Netflix-original ooit blijft toch te zien op streamingdienst

Er was sprake dat de serie van de dienst zou verdwijnen wegens een licentieovereenkomst.

Goed nieuws voor de fans van de allereerste Netflix-original ooit: de serie Lilyhammer zal toch te zien blijven op de streamingdienst. Eerder werd bekend dat de serie zou verdwijnen wegens het verlopen van een 10-jarig licentie. Maar nu maakt Netflix bekend dat ze deze hebben verlengd.

De serie debuteerde op 25 januari 2012 als eerste door de streamingdienst zelf geproduceerde serie, nu beter bekend als de 'Netflix Originals'. De serie is geproduceerd een aangeboden op basis van een 10-jarige licentieovereenkomst. Dat betekende voor de serie dat december de laatste maand zou zijn dat de serie bekeken kon worden. Maar op het laatste moment heeft Netflix een nieuwe deal gesloten.

De terugkeer van maffiosi
In Lilyhammer schitterde een van de meest bekende leden uit de E Street Band Steven Van Zandt als maffiabaas die wegens omstandigheden in een getuigenbeschermingsprogramma komt en derhalve moet verhuizen naar Noorwegen. De serie is ook deels geschreven, geproduceerd, muzikaal ondersteund en geregisseerd door Van Zandt.

In een bericht laat Steven Van Zandt weten erg trots te zijn op Lilyhammer. Niet zozeer omdat het de eerste original op Netflix was maar dat het echt de eerste internationale serie voor een streamingdienst was, met ondertiteling en een compleet Noorse cast en crew die Netflix hielp het echte eerste internationale entertainmentbedrijf te maken die het nu is.

Dus voorlopig geen zorgen, Lilyhammer is nog geruime tijd te zien op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Verrassende cameo in laatste aflevering 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Verrassende cameo in laatste aflevering 'The Walking Dead'

De laatste aflevering van The Walking Dead bevatte een onverwachte cameo.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Dat zag je niet aankomen: Chandler Riggs liet opeens zijn gezicht zien in de laatste aflevering van The Walking Dead!

Rick en Michonne waren niet de enige verrassende terugkerende personages voor de laatste aflevering van The Walking Dead; ook Carl Grimes, Ricks zoon, liet zijn gezicht weer eens zien!

Chandler Riggs in The Walking Dead
Dat hadden we niet aan zien komen. Of toch wel, want Chandler Riggs kondigde zijn terugkeer voor de seriesfinale van The Walking Dead maanden geleden al aan. Hij deed dit wel op 1 april, waardoor niemand hem serieus nam.

Maar blijkbaar heeft hij dus geen woord gelogen over zijn terugkeer naar de serie waar hij jarenlang onderdeel van uitmaakte. Een grote rol speelde Riggs niet in de finale, die eigenlijk helemaal niet om hem gaat. Zijn bijdrage is slechts een cameo als boer, die ergens in de achtergrond met een hoed op zijn gang gaat.

Eerder spotte fans al een cast en crew foto van de laatste dag van het filmen van The Walking Dead, waar Chandler Riggs ook op te zien was. Wat deed hij daar? Eigenlijk was het toeval dat Riggs deze cameo kreeg, want dit werd pas op het laatste moment beslist.

De acteur was aanwezig op de set, en uiteindelijk besloten ze vrij uit het niets hem in een scène te stoppen.

Het laatste seizoen van The Walking Dead is nu te zien op Disney Plus.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' onthult eerste blik op spin-off: Daryl Dixon in Frankrijk!
Series / Nieuws

'The Walking Dead' onthult eerste blik op spin-off: Daryl Dixon in Frankrijk!

The Walking Dead heeft een eerste blik getoond op de aankomende Daryl Dixon spin-off.

The Walking Dead is na elf seizoenen afgelopen, maar het universum leeft verder. Zie hier de eerste afbeeldingen van de Daryl Dixon spin-off.

Een spin-off die het personage uiteraard volledig heeft verdiend. Misschien wel het meeste van iedereen, aangezien hij al sinds het eerste seizoen van The Walking Dead in de serie te zien was. Elf lange seizoenen hield hij het vol!

Daryl Dixon spin-off
Maar kennelijk heeft acteur Norman Reedus er nog steeds geen genoeg van. Of hij krijgt er zoveel voor betaald dat hij simpelweg geen 'nee' kan zeggen. Hoe het dan ook zit, er komt een spin-off aan waarin Daryl Dixon centraal staat.

Om de serie een beetje nieuw te houden, hebben de makers besloten het personage naar de overkant van de oceaan te verhuizen. Daryl Dixon is namelijk afgereisd naar Parijs, in Frankrijk. Ook daar zijn de walkers een grote bedreiging, maar in typische The Walking Dead-stijl, de mensen ook!

Bekijk hieronder de eerste foto's van de AMC-serie. Het laatste seizoen van The Walking Dead is nu te zien op Disney Plus.









Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Onverwachte twist over identiteit Sauron in 'The Rings of Power'?
Series / Nieuws

Onverwachte twist over identiteit Sauron in 'The Rings of Power'?

Bijzondere fantheorie over de ware identiteit van Sauron zet aan het denken.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Over populaire series gaan vaak de nodige fan theorieën rond op internet. Soms zijn dit hele slimme en geloofwaardige theorieën, soms zijn ze wel wat vergezocht en soms zijn ze gewoon compleet bizar.

Over seizoen 1 Lord of the Rings: The Rings of Power gaan de nodige theorieën rond. Bepaald zelf maar in welke categorie de volgende theorie wat jou betreft zit.

Theorie Halbrand
Volgens deze bijzondere theorie -en let op voor de spoiler alert- zou Halbrand uiteindelijk toch niet Sauron blijken te zijn. Of beter omschreven: de Halbrand die in aflevering 8 zichzelf als Sauron onthuld, zou niet de Halbrand zijn die in de rest van het seizoen te zien is.

Verklaring opmerkelijke theorie
De verklaring die voor deze opmerkelijke theorie wordt gegeven is dat de echte Halbrand daadwerkelijk zou zijn gedood, of misschien alleen gewond en gevangengenomen zou zijn, tijdens de uitbarsting van Mount Doom in aflevering 6 en dat Sauron pas op dat moment zijn identiteit overnam en deed alsof hij gewond was, zodat hij naar Eregion kon worden gebracht om zijn sluwe plannen voort te zetten.

Lijkt niet waarschijnlijk
Er is wel het nodige tegen deze theorie in te brengen: er wordt in het eerste seizoen door de makers namelijk wel vaker weinig subtiel gehint op het feit dat Halbrand eigenlijk Sauron is. Erg waarschijnlijk lijkt deze theorie dus niet, want de makers hebben immers erg hun best gedaan om deze identiteitswisseling te verklaren. Het blijkt evenwel een zinnenprikkelende gedachte dat het verhaal rond Halbrand toch anders in elkaar zou zitten.

Kijk hier seizoen 1 van Rings of Power op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze Nederlandse serie wint International Emmy Award
Series / Nieuws

Deze Nederlandse serie wint International Emmy Award

Een Nederlandse kleuterdramaserie heeft de prijs voor beste Kids: Live-Action gewonnen.

De Nederlandse kleuterserie Kabam! heeft gewonnen tijdens de International Emmy Awards-uitreikingen.

De awardshow deelt jaarlijks prijzen uit aan de beste series die buiten de Verenigde Staten worden gemaakt. Dit jaar gebeurde dat voor de 50e keer. De uitreiking vond plaats in het Hilton Midtown Hotel in New York.

Kleuterserie
De kleuterdramaserie was genomineerd in de categorie Kids: Live-Action. De serie nam het tijdens het gala op tegen producties uit Singapore, Australië en Mexico.

In de serie Kabam! staat angst bij kinderen centraal. In tien korte verhalen komt elke keer een andere leerling uit de klas van meester Mo (Idriss Nabil) langs met een andere angst.

Kabam!
Kabam! wil hiermee laten zien dat iedereen wel eens bang is en dat er voor alles vaak wel een oplossing valt te verzinnen.

Het is niet de eerste keer dat een Nederlandse productie een beeldje in ontvangst mocht nemen tijdens de International Emmy Awards. Ook de film Het Zakmes en tv-programma De Grote Donorshow wonnen een keer. Net als Peter R. de Vries die de award in 2008 kreeg voor zijn reportage over de verdwijning van Natalee Holloway.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Grootste kaskraker in filmgeschiedenis staat nu eindelijk weer op Disney+
Films / Nieuws

Grootste kaskraker in filmgeschiedenis staat nu eindelijk weer op Disney+

Disney stelt kaskraker weer beschikbaar in aanloop naar tweede deel van film.

Disney+ heeft bekend gemaakt de grootste kaskraker in de filmgeschiedenis opnieuw beschikbaar te stellen voor de streamers. Het gaat hier om de de film Avatar die enige tijd niet meer beschikbaar was op Disney+.

Dit is net op tijd om bioscoopgangers weer even opnieuw kennis te laten maken met de Avatar-wereld. Slim natuurlijk van Disney om op deze wijze alvast weer wat aandacht te vestigen op deze film en zo ook op het vervolg. Het vervolg Avatar: The Way of Water zal namelijk eerdaags in de bioscoop verschijnen.

Vervolg in bioscoop voor kerst?
Avatar: The Way of Water zal als het goed is nog voor de kerst in de bioscopen te zien zijn. Disney hoopt hiermee opnieuw records te breken

Nog meer films in pijplijn
Avatar werd in 2009 uitgebracht en het plan van Disney is om elke twee jaar een nieuwe Avatar-film uit te brengen. Avatar 3, die al jaren in productie is, zou eind 2024 moeten verschijnen.. Ook Avatar 4 in 2026 en Avatar 5 in 2028 zitten nog in de pijplijn.

Kijk deze film hier op Disney+
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix heeft goed nieuws voor 'Vikings: Valhalla'
Series / Nieuws

Netflix heeft goed nieuws voor 'Vikings: Valhalla'

Het tweede seizoen van 'Vikings: Valhalla' gaat eerdaags beginnen

Nog even wachten en dan komt eindelijk het tweede seizoen van Vikings: Valhalla er weer aan op Netflix. De serie zal vanaf 12 januari te streamen zijn.

Het tweede seizoen van de populaire serie zal bestaan uit acht afleveringen. De serie is gemaakt door Jeb Stuart en is een vervolg op die andere hitserie Vikings.

Nieuwe acteurs
Het verhaal van Vikings: Valhalla begint in het begin van de 11e eeuw en beschrijft de legendarische avonturen van enkele van de grootste Vikingen die ooit hebben geleefd: Leif Eriksson (gespeeld door Sam Corlett), Freydis Eriksdotter (gespeeld door Frida Gustavsson), Harald Hardrada (gespeeld door Leo Suter).

Nieuwe castleden in het tweede seizoen zijn Bradley James (speelt Harekr), Hayat Kamille (speelt Mariam), Marcin Dorocinski (speelt Koning Yaroslav de Wijze) en Sofya Lebedeva (speelt Elena).

In de serie moeten deze vikingen zich zien staande te houden in een sterk veranderende en steeds verder evoluerende wereld.

Kijk de serie op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Krijgt 'The Sopranos' dan toch een vervolg?
Series / Nieuws

Krijgt 'The Sopranos' dan toch een vervolg?

Het lijkt erop dat 'The Sopranos'-schrijver Terence Winter hint op een nieuw project met David Chase, de maker van de mateloos populaire maffia serie.

The Sopranos-schrijver Terence Winter heeft in een interview met Movie Maker voorzichtig laten vallen hoe hij denkt over de toekomst van de populaire maffiaserie.

Winter schreef, regisseerde en produceerde The Sopranos van 2000 tot 2007. Dat deed hij in nauwe samenwerking met goede vriend en de maker van de show, David Chase.

The Sopranos
De gigantisch populaire HBO-serie volgt Tony Soprano (James Gandolfini), een maffiabaas die constant evenwicht zoekt tussen het leiden van een criminele organisatie en het bij elkaar houden van zijn gezin.

In 2021 wees de schrijver de prequelfilm The Many Saints of Newark nog af. Sindsdien blijft het vrij onduidelijk wat de toekomst is van de franchise. Nu lijkt hij toch een optimistische update te geven.

Zo bevestigde Winter dat hij geïnteresseerd is in het schrijven van een nieuw verhaal voor The Sopranos samen met Chase. Tegelijkertijd gaf hij - helaas - ook aan dat hij zijn plannen niet zal pushen uit respect voor Chase.

David Chase
Zo zegt hij: "Chase weet dat zodra hij het wil, ik er klaar voor ben. We zijn hele goede vrienden, maar ik stoor hem er niet over. Als hij er klaar voor is, doe ik het. Als hij er niet klaar voor is, respecteer ik die beslissing ook.

Nieuwsgierig naar The Sopranos? Bekijk hieronder de trailer.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 razend spannende Netflix-series om direct te bingen
Series / Netflix Kijktip

3 razend spannende Netflix-series om direct te bingen

Met deze 3 spannende series kom je deze donkere avonden wel door.

Met deze 3 spannende Netflix-series kan je voor even vergeten hoe koud het is in huis zonder de verwarming aan. Check snel de aanraders hieronder en kies welke jij vanavond opzet!

Inside Man | Netflix | 4 afleveringen
De Britse journaliste Beth bezoekt een Amerikaanse dodencel voor één specifiek persoon. Ze heeft namelijk de hulp nodig van een ter dood veroordeelde, die een expert is in het oplossen van mysteries.

Sinds een vriend van Beth is verdwenen lijkt de gedetineerde Grieff de enige hoop van Beth, maar hun relatie wordt steeds naarder terwijl hun tijd langzaam opraakt.



Seven Seconds | Seven Seconds | 10 afleveringen
Wanneer een minderjarige zwarte fietser omkomt bij een vluchtmisdrijf met een blanke politieagent achter het stuur, explodeert Jersey City door raciale spanningen.

Dit misdaaddrama onderzoekt de nasleep van het ongeluk, waaronder een poging tot het verbergen ervan door de politie en een instabiele rechtszaak. En hoe langer de zaak zich voortsleept zonder oplossing, hoe erger de situatie wordt.



Sorjonen | Netflix | 3 seizoenen
Een rechercheur, gespeciaald op moordzaken, reist van de Finse hoofdstad naar het kleine gehucht Lappeenranta, vlakbij de Russische grens, om minder te werken en meer tijd met zijn gezin door te brengen.

Deze droom gaat echter niet zoals gepland. Hij realiseert zich al snel dat het grensstadje niet het vredige stadje is dat hij dacht dat het was.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Beroemde Marvel-acteur te zien op eerste beelden van intense Netflix-serie
Series / Foto's

Beroemde Marvel-acteur te zien op eerste beelden van intense Netflix-serie

Netflix komt met een nieuwe spionageserie met de enige echte Charlie Cox!

De eerste beelden van de aankomende limited series Treason zijn vrijgegeven door Netflix. In de spin-off is de hoofdrol voor de acteur van de Marvel-held Daredevil weggelegd, Charlie Cox. Bekijk de beelden gauw hieronder!

Er zijn dubieuze verwachtingen over de Netflix-serie. Met de tagline "Question everything, suspect everyone" en een titel als deze, lijkt het te hinten naar een serie die niet helemaal volgens het boekje gaat spelen.

De synopsis van de serie luidt:" "Het drama volgt Adam Lawrence, getraind en klaargestoomd door MI6, wiens carrière vast lijkt te staan. Maar wanneer het verleden hem inhaalt in de vorm van Kara, een Russische spion met wie hij een gecompliceerd verleden deelt, wordt hij gedwongen alles en iedereen in zijn leven in twijfel te trekken."

De synopsis gaat verder: "Er ontstaat een driehoeksverhouding tussen Kara, Adam en zijn vrouw Maddy; drie mensen die elkaars geheimen proberen te ontmaskeren, politieke en diplomatieke relaties proberen te navigeren, terwijl ze vasthouden aan hun persoonlijke leven en dat van wie ze het meest houden."

De nieuwe beelden
Op Twitter gaf Netflix de eerste beelden vrij. Bekijk de Tweet hieronder.


Ook werd er een poster online gezet.



De serie zal op 26 december verschijnen bij Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Op deze datum zie je 'Tulsa King' met Sylvester Stallone in Nederland!
Series / Nieuws

Op deze datum zie je 'Tulsa King' met Sylvester Stallone in Nederland!

In de VS is de misdaadserie met Sylvester Stallone al te zien, maar in Nederland nog niet.

Met de misdaadserie Tulsa King waagt Sylvester Stallone zich aan zijn eerste televisierol. Als gepensioneerde maffiabaas bewijst hij zichzelf weer eens als één van Hollywoods meest iconische acteurs. De serie is al bijna in Nederland te zien!

In de serie volgt de kijker het verhaal van Dwight 'The General' Manfredi, die wordt gespeeld door Stallone. Na 25 jaar wordt de oude maffiabaas vrijgelaten uit de gevangenis, maar van zijn oude imperium is nauwelijks meer wat over.

Zijn baas verbant de oude rot harteloos naar Tulsa, Oklahoma. Maar daar laat Manfredi het niet bij. In Tulsa ziet hij de kans om zijn oude glorie te herstellen en weer een gangster van de oude stempel te worden.



De gangsterserie te zien in Nederland
De serie is in de Verenigde Staten te zien via de streamingdienst Paramount+, die helaas niet beschikbaar is in Nederland. Gelukkig is sinds kort SkyShowTime gelanceerd in Nederland, die een groot deel van het aanbod van Paramount+ ook aanbiedt. En zo ook Tulsa King!

Bij SkyShowTime zijn vanaf 28 november de eerste twee afleveringen van Stallone's gangsterserie te zien. Vanaf die datum zal elke week een nieuwe aflevering verschijnen van Tulsa King!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Mathijs van Nieuwkerk 'cancelt' zichzelf en vertrekt
Series / Nieuws

Mathijs van Nieuwkerk 'cancelt' zichzelf en vertrekt

Na de onthullingen van de Volkskrant ziet de presentator geen andere keus.

Matthijs van Nieuwkerk trekt zich voor onbepaalde tijd terug van televisie en verbreekt zijn banden met BNNVARA. Dit gebeurde na een kritisch artikel uit de Volkskrant, dat onthulde dat de presentator zich jarenlang schuldig heeft gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag.

Van 2005 tot 2020 presenteerde Van Nieuwkerk het populaire programma De Wereld Draait Door (DWDD). Volgens de afgenomen interviews door de Volkskrant waren dit geen vlekkeloze jaren; tientallen oud-medewerkers getuigden van extreme woede-uitbarstingen en publieke vernederingen door Van Nieuwkerk.

BNNVARA heeft vrijdag in een persverklaring naar buitengebracht dat er "indringende gesprekken" zouden plaatsvinden met Van Nieuwkerk over zijn tijd bij De Wereld Draait Door. De afloop daarvan is ondertussen bekend: de presentator vertrekt bij de omroep.

Van Nieuwkerk over de aantijgingen
Van Nieuwkerk trok zich terug van televisie via een korte verklaring, die hij opstuurde naar meerdere media. Hij stelde onder andere:" Het feit dat mijn werkgever openlijk twijfelt aan mijn oprechtheid, maakt een verdere samenwerking onmogelijk."

Hij vervolgde: "Ik verbreek mijn banden met BNNVARA. Ik zal de komende periode gebruiken om tot bezinning te komen en daarna hoop ik weer van me te laten horen."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix wordt helemaal ingepakt door deze warme winterfilm
Films / Netflix Kijktip

Netflix wordt helemaal ingepakt door deze warme winterfilm

Wereldwijd is het Netflix-publiek laaiend enthousiast over deze gloednieuwe film.

December is nog niet eens aangebroken, en nu al is het Netflix-publiek in de kerstsferen. De recente kerstfilm Falling for Christmas wordt dan ook hartelijk verwelkomd, en is sinds kort te vinden in de Nederlandse Netflix Top 10. Ben jij al toe aan je eerste kerstfilm van het jaar?

In de film volgt de kijker rijkeluisdochter Sierra Belmont, gespeeld door Lindsay Lohan. Na een skiongeluk lijdt ze aan amnesia en vergeet ze spontaan dat ze verloofd is met influencer Tad.

Ze valt in de goede handen van Jake, een goedig plattelandstype. Terwijl Sierra bijkomt in Jake's skiresort, keert langzaam haar geheugen terug. Maar wil zij dat eigenlijk wel?

Lees de recensie van FilmTotaal over de romantische kerstfilm!

Omarmd door heel Netflix
De romkom wordt goed ontvangen, en kan al rekenen op een plekje in de Nederlandse Netflix Top 10. Ook in de internationale Top 10 prijkt de film op nummer 2 met een totaal aantal kijkuren van meer dan 48 miljoen.

Bekijk de film snel bij Netflix, of check eerst de trailer hieronder!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Heel goed nieuws voor fans van 'Star Trek: Discovery'!
Series / Nieuws

Heel goed nieuws voor fans van 'Star Trek: Discovery'!

Het Star Trek-universum wordt elk jaar groter, en dat houdt voorlopig nog niet op.

De opnames van het vijfde seizoen van [i]Star Trek: Discovery zijn officieel afgerond, zo brachtten diverse cast- en crewleden via hun sociale media naar buiten.[/b]

Het nieuwe seizoen is echter wel iets korter dan we gewend zijn: ditmaal bestaat de reeks namelijk uit 10 afleveringen.

Daarnaast zou het zo zijn dat het verhaal een stukje losser van aard is en afleveringen meer op zichzelf zullen staan. De toon wordt ook volgens geruchten luchtiger dan voorheen.

In het vijfde seizoen zien we hoe Captain Burnham en de bemanning van de U.S.S. Discovery een mysterie ontrafelen dat hen naar de andere kant van het helaal stuurt om een oeroude verborgen kracht te onderzoeken. Daarbij hebben ze wel de nodige concurrentie te verduren.

Terugkerende castleden zijn Sonequa Martin-Green (Captain Michael Burnham), Doug Jones (Saru), Anthony Rapp (Paul Stamets), Mary Wiseman (Sylvia Tilly), Wilson Cruz (Dr. Hugh Culber), David Ajala (Cleveland "Book" Booker) en Blu del Barrio (Adira). Gastrollen zijn er voor Tara Rosling (Ni'Var President T'Rina), Chelah Horsdal (Federation President Rillak), Oded Fehr (Admiral Vance) en David Cronenberg (Kovich).



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.