search
Beroemde Marvel-acteur te zien op eerste beelden van intense Netflix-serie
Series / Foto's

Beroemde Marvel-acteur te zien op eerste beelden van intense Netflix-serie

Netflix komt met een nieuwe spionageserie met de enige echte Charlie Cox!

De eerste beelden van de aankomende limited series Treason zijn vrijgegeven door Netflix. In de spin-off is de hoofdrol voor de acteur van de Marvel-held Daredevil weggelegd, Charlie Cox. Bekijk de beelden gauw hieronder!

Er zijn dubieuze verwachtingen over de Netflix-serie. Met de tagline "Question everything, suspect everyone" en een titel als deze, lijkt het te hinten naar een serie die niet helemaal volgens het boekje gaat spelen.

De synopsis van de serie luidt:" "Het drama volgt Adam Lawrence, getraind en klaargestoomd door MI6, wiens carrière vast lijkt te staan. Maar wanneer het verleden hem inhaalt in de vorm van Kara, een Russische spion met wie hij een gecompliceerd verleden deelt, wordt hij gedwongen alles en iedereen in zijn leven in twijfel te trekken."

De synopsis gaat verder: "Er ontstaat een driehoeksverhouding tussen Kara, Adam en zijn vrouw Maddy; drie mensen die elkaars geheimen proberen te ontmaskeren, politieke en diplomatieke relaties proberen te navigeren, terwijl ze vasthouden aan hun persoonlijke leven en dat van wie ze het meest houden."

De nieuwe beelden
Op Twitter gaf Netflix de eerste beelden vrij. Bekijk de Tweet hieronder.


Ook werd er een poster online gezet.De serie zal op 26 december verschijnen bij Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen