Personages 'Supernatural' spin-off bekend

Personages Supernatural spinoff bekend

We volgen vijf strijdende bovennatuurlijke families in Chicago.

Jim Pedd, 4 februari 2014 om 08:00

Vorige week werd de titel bekend gemaakt van de spin-off van Supernatural. Dat moet Supernatural: Tribes worden. Veel meer was er niet bekend, maar nu heeft The CW wat nieuwe details over personages van de film bekend gemaakt. Daar blijken flink wat bovennatuurlijke wezens bij te horen. De serie speelt zich waarschijnlijk af in Chicago, en wordt via een aflevering van Supernatural gelanceerd.
Ennis Roth is de hoofdpersoon. Hij is vriendelijk, resoluut, heeft een sterke eigen wil en een sterk gevoel voor rechtvaardigheid. Zijn vader was een agent die opgroeide in armoede. Op weg naar de politieacademie wordt een bekende van hem vermoord (door een of ander monster). Hij leert Sam en Dean kennen en ontdekt dat Chicago overlopen is door vijf families van monters. En daarmee is een nieuwe monsterjager geboren. De bedoeling is dat een Afrikaans-Amerikaanse acteur van begin twintig de rol speelt.

David Hayden: Een gedaantewisselaar van een van de vijf monsterfamilies van Chicago. Hij leeft al een tijdje als mens, maar wordt door een tragedie gedwongen weer als gedaantewisselaar door het leven te gaan. David is ergens begin twintig.

Margo Hayden: Davids professionele, vastberaden en ambitieuze zus. Zij is ook een gedaantewisselaar en ex-punkrocker. Ze wordt het nieuwe familiehoofd als gevolg van een tragedie. Margo is ook begin twintig.

Violet Durant: een weerwolf en deel van de machtige en rijke Durant familie. Zij heeft gevoelens voor David, maar hun liefde is natuurlijk een onmogelijke.

Julian Durant: Violets broer van in de twintig. Hij is bijzonder aantrekkelijk, sterk en arrogant. De aartsvijand van Ennis.

Freddie Costa: een politieagent van in de dertig met een plek in zijn hart voor Ennis. Hij kende zijn vader toen die nog leefde. En heeft een geheim…

Het scenario van de pilot wordt geschreven door Andrew Dabb. Uitvoerend producenten zijn Eric Kripke, Robert Singer, Jeremy Carver en McG. Singer regisseert de pilot.

Bron: Screencrush

Lees meer over: supernatural, spin off, tribes, eric kripke

Informatie over de serie: Supernatural

Populair nieuws